ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Με κράτησαν στο GNTM επειδή είμαι ωραία κοπέλα και έχω τηλεοπτικό ενδιαφέρον!» (βίντεο)

«Με κράτησαν στο GNTM επειδή είμαι ωραία κοπέλα και έχω τηλεοπτικό ενδιαφέρον!» (βίντεο)

Για τη συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model, μίλησε η Ειρήνη Στεριανού στην κάμερα του Happy Day και στην Ελένη Μουστάκη.

«Μέσα στο παιχνίδι από την αρχή έκανα πολύ παρέα με την Έλενα Καλλιοντζή, μιλάμε σχεδόν κάθε μέρα. Με αυτήν που δεν έχω ξαναμιλήσει είναι η Ειρήνη Ερμίδου. Ειδικά στο εξωτερικό όλα τα μοντέλα κάτι έχουν κάνει πάνω τους. Στην Ελλάδα ήθελαν άπλα να περάσουν αυτό το πρότυπο. Θεωρώ ότι η Ιωάννα Μπέλλα είναι από τις κοπέλες δουλεύουν περισσότερο, παρόλο που άκουσε, αυτά που άκουσε! Με κράτησαν στο παιχνίδι επειδή είμαι ωραία κοπέλα και έχω τηλεοπτικό ενδιαφέρον!», είπε μεταξύ άλλων η Ειρήνη Στεριανού.

Δείτε όσα είπε η Ειρήνη Στεριανού…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.