ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αγριος ξυλοδαρμός της Ναστάζιας Μητροπούλου από τον πρώην της – Εικόνες που σoκάρoυν!

Αγριος ξυλοδαρμός της Ναστάζιας Μητροπούλου από τον πρώην της – Εικόνες που σoκάρoυν!

Αποτροπιασμό προκαλεί η ανάρτηση της Ναστάζιας Μητρόπουλου στο προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μέσα από την οποία αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον πρώτην σύντροφό της.

«Θα παρακαλούσα τον πρώην σύντροφό μου να σταματήσει να με ενοχλεί. Δεν θέλω να ξαναπεράσω αυτά εδώ. Ευχαριστώ!», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό, ανεβάζοντας παράλληλα μια σειρά από φωτογραφίες με το κορμί της το οποίο είναι γεμάτο από μώλωπες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, έχει μετατραπεί σε κόλαση, εξαιτίας της συμπεριφοράς του ανθρώπου με τον οποίο διατηρούσε σχέση πιο παλιά.

Πιο συγκεκριμένα πριν από ενάμιση μήνα, ο συγκεκριμένος είχε επιτεθεί και κακοποίησει σωματικά τη Ναστάζια Μητροπούλου, με αποτέλεσμα να της αφήσει σημάδια στο σώμα, κάτι που η ίδια τώρα δημοσιοποίησε για να προστατευτεί, καθώς ο πρώην της φαίνεται πως την ενοχλεί ακόμη με μηνύματα και τηλέφωνα.

Η Ναστάζια Μητροπούλου σε επικοινωνία που είχε με την εφημερίδα το μόνο που είπε ήταν: «Οι γυναίκες εκεί έξω να προσέχουν…».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.