Σοκάρει πρώην παίκτρια του My Style rocks: «Κόλλησα ελονοσία- Μάτωναν τα αυτιά & τα μάτια μου»

Σοκάρει πρώην παίκτρια του My Style rocks: «Κόλλησα ελονοσία- Μάτωναν τα αυτιά & τα μάτια μου»

Tη γνωρίσαμε μέσα από το My Style rocks και το κοινό έδειξε ενδιαφέρον για εκείνη. Ωστόσο, έκανε μια σοκαριστική αποκάλυψη, αφού η ζωή της τέθηκε σε μεγάλο κίνδυνο.

Ο λόγος για την Τάνια Κοφινιώτη η οποία μίλησε για την περιπέτεια αυτή, περιγράφοντας με λεπτομέρειες τη νοσηλεία και όσα βίωσε.

Ήσουν αεροσυνοδός στην Σαουδική Αραβία. Τι συνέβη και τα παράτησες όλα;

«Αρρώστησα πολύ βαριά. Πέρασα μια περιπέτεια υγείας πολύ σοβαρή. Δεν έχω μιλήσει για αυτό γιατί ήταν κάτι συγκλονιστικό να μην ξέρεις αν θα ζήσεις… Με τσίμπησε κουνούπι και κόλλησα ελονοσία. Φοβήθηκα παρά πολύ τόσο πολύ που ένιωσα ότι όλα με εγκαταλείπουν.

Δεν είχα την στήριξη από την εταιρεία που δούλευα όπως καταλαβαίνεις και ο φόβος μου ήταν ακόμα πιο μεγάλος. Δεν έχω αντοχή στον πόνο. Φοβάμαι τα νοσοκομεία και τους γιατρούς πάρα πολύ. Το έζησα εντελώς μόνη μου γιατί το έπαθα στις Φιλιππίνες και έπρεπε να γυρίσω Σαουδική Αραβία να νοσηλευτώ αφού πρώτα έπαιρνα συγκατάθεση από γονείς για να νοσηλευτώ και να μου χορηγήσουν φάρμακα. Δεν μπορούσα να πάρω συγκατάθεση, όπως καταλαβαίνεις για να αρχίσω αγωγή».

Θα μπορούσες να είχες πεθάνει κιόλας;

«Θα μπορούσα… ναι στο τσακ την γλίτωσα. Έσπαγαν αγγεία, μάτωναν τα αυτιά μου τα μάτια μου. Έζησα τραγικά. Πέρασα ένα μήνα στις Φιλιππίνες μέσα σε ένα νοσοκομείο μόνη μου…Μετά από ένα μήνα οι φίλες μου μέσα από το κινητό μου βρήκαν ένα τρόπο να επικοινωνήσουν μαζί μου για να μπορέσω να γυρίσω στην Αραβία να ξεκινήσω πιο εντατικά τις θεραπείες που έπρεπε να κάνω. Δεν μπορούσα να γυρίσω πίσω γιατί δεν μπορούσα να ταξιδέψω. Με στήριξε πάρα πολύ η πρεσβεία μας εκεί, οφείλω να το πω αυτό καθώς και οι φίλες μου που θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.