ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Μέγκι Ντρίο: Η «ανακατώστρα» του GNTM βάλθηκε να σε τρελάνει! (φωτό)

Μέγκι Ντρίο: Η «ανακατώστρα» του GNTM βάλθηκε να σε τρελάνει! (φωτό)

Ο νέος κύκλος του GNTM έχει ήδη ξεκινήσει από το καλοκαίρι τα γυρίσματα του με σκοπό να επανέλθει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τον Σεπτέμβρη.

Οι κυρίες που περάσανε από τον προηγούμενο κύκλο έχουν λίγες μέρες ακόμα περιθώριο να «αναστατώσουν» το Instagram, να αυξήσουν τους followers και να βρουν εταιρείες «χορηγούς» για έναν χειμώνα που αναμένεται να είναι το ίδιο καυτός όσο και πέρυσι στο STAR.

H Mεγκι Ντρίο που πολλοί της έδωσαν το παρατσούκλι «ανακατώστρα», μιας και το όνομα της ήταν πίσω από όλες σχεδόν τις ιντριγκες τόσο μέσα όσο και έξω από το σπίτι του GNTM δε σταματάει να κάνει τις διακοπές της και να ποζάρει στους χιλιάδες ακολούθους της, κάνοντας διάλειμμα από τους τσακωμούς της με την My style rocks Ραμόνα.

https://www.instagram.com/p/B1WaQEdozjb

https://www.instagram.com/p/B1Y5C-_IRQF

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.