Η Τζούλια Αλεξανδράτου ποζάρει τόπλες στην πισίνα με την αγαπημένη της σαμπάνια (φώτο)

Η Τζούλια Αλεξανδράτου ποζάρει τόπλες στην πισίνα με την αγαπημένη της σαμπάνια (φώτο)

Στο νησί των Ανέμων για τις διακοπές της βρίσκεται η Τζούλια Αλεξανδράτου η οποία δεν χάνει ευκαιρία να ποζάρει στο φακό.

Το γνωστό μοντέλο πέρασε, πριν από λίγο καιρό, λίγες ημέρες στην Μύκονο, κάνοντας βόλτες στα σοκάκια και απολαμβάνοντας τον ήλιο και την θάλασσα. Τώρα όμως ή έχει βαρεθεί την θάλασσα ή θέλει να μας δείξει και την πισίνα της.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου ανάρτησε μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram που την δείχνει να ποζάρει τόπλες στην πισίνα της επάνω σε ένα φουσκωτό με σχήμα που θυμίζει την συσκευασία με τις πατάτες των φαστ φουντ.

Το γνωστό μοντέλο, φορώντας μόνο ένα μικροσκοπικό μπικίνι που ουσιαστικά αφήνει τα πάντα στην φαντασία, κρατά ένα ποτήρι ροζέ σαμπάνιας και στην λεζάντα γράφει: «Ζωντανός Θρύλος». Τα σχόλια φυσικά, του ανδρικού πληθυσμού έπεσαν σαν βροχή κάτω από την φωτογραφία της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


Πριν από λίγες ημέρες, η Τζούλια Αλεξανδράτου είχε ανεβάσει κι άλλες φωτογραφίες στον λογαριασμό της από τις βουτιές της στην πισίνα, αλλά αυτή την φορά με ένα φουσκωτό μονόκερο, τον οποίο αποκάλεσε «νέο της καλύτερο φίλο»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.