Ξεσπά η Ξανθή Τζερεφού: «Με έλεγε μίνι φαλαινίτσα και burger με πόδια» (φωτο)

Ξεσπά η Ξανθή Τζερεφού: «Με έλεγε μίνι φαλαινίτσα και burger με πόδια» (φωτο)

Την δική της απάντηση σε ένα προσβλητικό μήνυμα που έλαβε από follower, θέλησε να δώσει, η Ξανθή Τζερεφού.

Η πρώην παίκτρια του Greece’s Next Top Model με μια μακροσκελή ανάρτησή της στο Instagram αποκάλυψε πως πριν από μερικές ημέρες, διαδικτυακός της φίλος με ψεύτικο προφίλ, την αποκάλεσε «μίνι φαλαινίτσα» και «burger με πόδια».

Ολόκληρη η ανάρτηση της Ξανθής Τζερεφού
«Αυτές τις μέρες έλαβα ένα μακροσκελές μήνυμα από έναν follower μου. Έχω να πω πως σπάνια λαμβάνω τέτοιου είδους μηνύματα πια.

Στο εν λόγο μήνυμα ο αγαπητός (εννοείται ψεύτικο προφίλ) follower με έλεγε μίνι φαλαινίτσα, και burger με πόδια.

Μου ζήταγε τον λόγο που τολμάω και ανεβάζω φωτογραφίες με μαγιό. Δεν απάντησα ποτέ! Όμως μια βδομάδα μετά, το μήνυμα του είναι ακόμα στο μυαλό μου.

Δεν με ενόχλησαν οι χαρακτηρισμοί του αλλά το πόσο κακία και κόμπλεξ είχε μέσα του. Πώς μπορείς να γράψεις κάτι τέτοιο; Ποιος σου δίνει το δικαίωμα να μιλάς έτσι;

Σαν Ξανθή όλα όσα μου είπε μου ήταν κάτι παραπάνω από αδιάφορα. Σκέφτηκα όμως πως υπάρχουν γυναίκες που ακούνε τέτοιου είδους σχόλια και καταρρακώνονται ψυχολογικά.

Αυτό που έχω να πω είναι πως όταν κάτι τέτοιοι ????ψυχοι σου λένε τέτοια σχόλια απλά κλείνε τα αφτιά σου και γελά με το πόσο μικρόψυχοι είναι.

Δεν είσαι υποχρεωμένη να γίνεσαι ο «σάκος» του μποξ για κανέναν ο οποίος μπορεί να κοιμήθηκε με το λάθος πλευρό. Ο άνθρωπος που θα προσπαθήσει να σε μειώσει και να σε προσβάλλει το κάνει για να νιώσει καλά ο ίδιος.

Αυτό που θέλω να κρατήσεις είναι ότι το σώμα σου όπως και η ψυχή σου δεν ανήκει σε κανέναν πέρα από εσένα. Δεν είσαι υποχρεωμένη να συμβαδίσεις με τα πρότυπα ή την μόδα. Θα κάνεις αυτό που σε κάνει χαρούμενη!

Πίστεψε με δεν κοιτάνε όλοι να βρουν τα «ελαττώματα» σου. Νιώσε άνετα με τα εσώρουχα σου(ή και χωρίς αυτά). Νιώσε ελεύθερη, γίνε ελεύθερη.

Αυτά έχω να σου πω. (Στην φωτογραφία είμαι αγγουροξυπνημένη ενώ κοιμόμουν με ένα t-shirt και το εσώρουχο ζώντας το ελεύθερη που σου έλεγα ????*αφιερωμένη σε όλους του haters✌????*).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.