Ατύχημα πάνω στην πασαρέλα έπαθε η Τζίτζι Χαντίντ (βίντεο)

Ατύχημα πάνω στην πασαρέλα έπαθε η Τζίτζι Χαντίντ (βίντεο)

Η 24χρονη Τζίτζι Χαντίντ είναι ένα από τα πιο διάσημα και ακριβοπληρωμένα μοντέλα του πλανήτη και συγχρόνως απίστευτη επαγγελματίας στη δουλειά της, τόσο όσο να μπορεί να αντεπεξέλθει σε κάθε της απρόοπτο.

Η 24χρονη καλλονή ενόψει της εβδομάδας μόδας του Λονδίνου παρευρέθηκε στην επίδειξη του Marc Jacobs και περπάτησε για την κολεξιόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 όταν ξαφνικά της έσπασε το τακούνι της.

Το μικρό ατύχημα της Τζίτζι Χαντίντ, όπως εξήγησε η στιλίστρια του οίκου, συνέβη λίγο πριν το πρώτο opening του τέλους της επίδειξης και με τον χρόνο να πιέζει, δεν υπήρχε άλλη λύση παρά να περπατήσει ξυπόλητη.

«Αν δείτε φωτογραφίες από την πρώτη της εμφάνιση, φορούσε ψηλές ασημένιες κάλτσες και λευκά δερμάτινα mules, και επειδή βρισκόμασταν σχεδόν λίγο πριν το τέλος της επίδειξης, δεν υπήρχε κάτι άλλο που μπορούσαμε να κάνουμε, παρά να τη βγάλουμε έξω ξυπόλητη, και έτσι και κάναμε, ήταν πολύ φυσική» δήλωσε η στιλίστρια σε ανάρτηση της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/B2WJVZEhUfW
Επιβεβαιώνοντας την στιλίστριά της, η Τζίτζι Χαντίντ έκανε λόγο για μία «μαγική εμπειρία, την οποία απόλαυσε εξαιτίας ενός μικρού απρόσμενου ατυχήματος». «Ήταν σαν ένα όνειρο, ευχαριστώ που συμμετείχα σε ένα από τα πιο υπέροχα shows που έχω δει πότε μου» πρόσθεσε το μοντέλο ενώ τόνισε πως ακόμα και «μέσα από τις αναποδιές είναι δυνατόν να συμβούν όμορφα πράγματα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/B2XxXQJHO1s

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.