ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αφροδίτη Μπάρμπα: Από τη δακρύβρεχτη ιστορία με τον σεΐχη άντρα της… στο πλατό του GNTM (βίντεο)

Αφροδίτη Μπάρμπα: Από τη δακρύβρεχτη ιστορία με τον σεΐχη άντρα της… στο πλατό του GNTM (βίντεο)

Μια πρώην Playmate έκανε την εμφάνιση της στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM και ομολογουμένως εντυπωσίασε κριτές και κοινό.

Η 28χρονη Αφροδίτη Μπάρμπα εμφανίστηκε στο πλατό και πήρε τέσσερα «ναι» για την επόμενη φάση.

Αφού μας είπε καμιά δεκαριά φορές πως έχει ένα παιδάκι 5 ετών και θυσίασε την «καριέρα» της για να το μεγαλώσει (5 ετών θεωρείται μεγάλο και ανεξάρτητο και δε χρειάζεται τη στοργή της μητέρας ή του πατέρα θα ρωτήσουμε εμείς;), ψάξαμε και βρήκαμε τι μας θυμίζει η κοπέλα με την εξωτική ομορφιά.

Πριν περίπου ένα χρόνο είχε εμφανιστεί σε μεσημεριανή τηλεοπτική εκπομπή και μας έλεγε την δακρύβρεχτη ιστορία της… ο σεΐχης άντρας που ερωτεύτηκε και απέκτησε το κοριτσάκι της, την κρατούσε φυλακισμένη σε ένα χρυσό κλουβί και ζούσε μια κόλαση η κοπέλα, αλλά κατάφερε να αποδράσει!

Βέβαια εχθές εμφανίστηκε όλα μέλι-γάλα με τον πατέρα του παιδιού της!

Είναι βαρύ το τίμημα της τηλεθέασης!

«Μου έκανε ψυχολογικό πόλεμο, δεν ήμουν ευτυχισμένη… Γίνονταν κάποια σκηνικά μέσα στο σπίτι. Εξαφανιζόταν για αρκετέ μέρες και ήμουν μόνη μου με παιδί. Με μείωνε σαν γυναίκα, μου μιλούσε άσχημα, δεν έδινε σημασία ούτε σε εμένα, ούτε στο παιδί, δεν άφηνε χρήματα. Υπήρξαν μέρες που δεν είχα να δώσω στο παιδί μου γάλα…», είχε εξομολογηθεί.

«Μια μέρα που είχαμε τσακωθεί και είχε φύγει από το σπίτι. Μου είχε πει να γυρίσω πίσω στην Ελλάδα. Είχα βγάλει τα εισιτήρια της επιστροφής, αλλά μας είχε κλειδώσει μέσα στο δωμάτιο. Εγώ σκαρφάλωνα σ’ ένα μικρό μπαλκόνι και τα έβγαζα από εκεί. Με βοήθησε μια κοπέλα που είχαμε από την Ελλάδα και έπρεπε να φύγει μαζί μας. Το πρωί φύγαμε…».

Παρακάτω σε σκηνή από τις καλοκαιρινές διακοπές της παρέα με τις φίλες της:

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Και η εμφάνιση της στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.