ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τρολάρισμα Ε.Καζαριάν: «Μου λένε ότι το έχω με την υποκριτική! Ίσως το κάνω επάγγελμα»

Τρολάρισμα Ε.Καζαριάν: «Μου λένε ότι το έχω με την υποκριτική! Ίσως το κάνω επάγγελμα»

Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη η Ειρήνη Καζαριάν, που μίλησε μεταξύ άλλων και για την απόφασή της να συμμετάσχει σε θεατρική παράσταση.

Αυτή τη φορά “συστήνεσαι” ως ηθοποιός και όχι ως μοντέλο, που σε γνώρισε το ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή σου στο GNTM.

Είμαι μοντέλο, αλλά μου πρότεινε ο Νικόλας Ανδρουλάκης να παίξω στην παράστασή του και το δέχτηκα. Είναι κάτι καινούργιο για μένα και το κάνω για να βρω άλλες πτυχές του εαυτού μου, να γίνω καλύτερη ακόμα και στο μόντελινγκ.

Αν πάνε όλα καλά στην παράσταση που συμμετέχεις, υπάρχει το ενδεχόμενο να συνεχίσεις ως ηθοποιός;

Αν δω ότι τα πάω καλά με την υποκριτική, ίσως το έχω και σαν επάγγελμα, γιατί το μόντελινγκ θα το έχω.

Υπάρχει το ενδεχόμενο η επιλογή σου να έγινε με βάση την αναγνωρισιμότητα που πήρες μέσα από το GNTM;

Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με αυτό. Ο Νικόλας, ο σκηνοθέτης μας, με τον οποίο γνωριστήκαμε πριν από ένα μήνα, με πίστεψε και μου το είπε από την αρχή. Εννοείται ότι ήθελε να παίξω στην παράστασή του, γιατί είδε κάτι σ’ εμένα. Η παράσταση μιλάει για μια σύγχρονη γυναίκα.

Οι δικοί σου άνθρωποι τι λένε για την απόφασή σου αυτή;

Τους συμβουλεύομαι όλους, τη μητέρα, τον πατέρα μου, όλους… Πιστεύουν σε μένα περισσότερο απ’ όσο πιστεύω εγώ στον εαυτό μου, κι αυτό μου το λένε συνέχεια, κάθε μέρα, έτσι έχω μια ελπίδα. Έχω άλλα τρία αδέλφια και τα ακούω, μου δίνουν κουράγιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μου λένε ότι το έχω, βλέπουν ότι μπορώ να κάνω επάγγελμα την υποκριτική, ότι όλα θα πάνε καλά και να μην αγχώνομαι. Πάντα έχω άγχος στη δουλειά μου, γιατί νοιάζομαι και θέλω να τα πάω τέλεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.