ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Έγινε viral – Το πιο περίεργο περπάτημα μοντέλου στο Παρίσι που μέχρι και η Αννα Γουίντουρ γέλασε (φώτο-βίντεο)

Έγινε viral – Το πιο περίεργο περπάτημα μοντέλου στο Παρίσι που μέχρι και η Αννα Γουίντουρ γέλασε (φώτο-βίντεο)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες, η πασαρέλα του μοντέλου Λέον Ντέιμ στο σόου Maison Margiela Spring 2020 στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.


Φορώντας δερμάτινο τζάκετ και ψηλές μπότες, ο 20χρονος Γερμανός, άρχισε να περπάτα στο catwalk, κάνοντας τα smartphones να πάρουν φωτιά. Κάποιοι σχολίασαν πως είναι ένα περίεργο περπάτημα, ενώ άλλοι θεώρησαν ότι η πασαρέλα του «τα έσπασε».

Βίντεο με την πασαρέλα του μοντέλου
Πολλοί, ωστόσο, μίλησαν για το χαμόγελο της Αννα Γουίντουρ. Ορισμένοι ανέφεραν ότι η «σιδηρά» κυρία της Vogue ενθουσιάστηκε με τον μοναδικό τρόπο που έκανε catwalk το μοντέλο. Δημοσίευμα της αμερικανικής Vogue, πάντως, τιτλοφορείται ως «Το μοντέλο του του οίκου Margiela, Λέον Ντέιμ, μόλις χάρισε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού το πιο δυνατό catwalk».

Η fashion influencer Aimee Song, που καθόταν πρώτη σειρά, μοιράστηκε βίντεο με τον Λεόν στο Instagram, αλλά και με την έκφραση της διευθύντριας της Vogue. «Η Αννα εγκρίνει», έγραψε.

Η ηθοποιός January Jones πόσταρε και αυτή βίντεο στο Instagram γράφοντας: «Πώς βγαίνω από το δωμάτιο, όταν κάποιος μου λέει ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι…».

https://www.instagram.com/p/B21tnKMlNOK
Το Twitter, πάντως, παραξενεύτηκε από το περπάτημα του μοντέλου και δεν το έκρυψε. «Πληρώθηκε για να το κάνει αυτό;», αναρωτήθηκε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος έγραψε: «Θα ήμουν και εγώ θυμωμένος, τον έβαλαν να περπατήσει στην πασαρέλα με αυτές τις ψηλές μπότες». «Το παιδί μου κάθε μέρα όταν είναι η ώρα του ύπνου. “Είναι τόσο άδικο. Δεν είμαι κουρασμένος. Είσαι κακιά”», έγραψε μια άλλη, παρομοιάζοντας το περπάτημα του Λέον με το παιδί της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Λέον, πάντως, ο οποίος εκτός από μοντέλο είναι φοιτητής και σαξοφωνίστας, πρωτοεμφανίστηκε την περασμένη σεζόν, όταν περπάτησε στο σόου Maison Margiela με παρόμοιο τρόπο και έκανε και πάλι χαμό!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.