Άγγελος Μπράτης: «Δεν έβρισκα φίλους που να καταλαβαίνω ότι είναι κι αυτοί τόσο διαφορετικοί όσο ένιωθα εγώ» (βίντεο)

Άγγελος Μπράτης: «Δεν έβρισκα φίλους που να καταλαβαίνω ότι είναι κι αυτοί τόσο διαφορετικοί όσο ένιωθα εγώ» (βίντεο)

Καλεσμένος στην εκπομπή “Stars System” ήταν ο Άγγελος Μπράτης, ο οποίος άνοιξε την καρδιά του στην Άση Μπήλιου και απάντησε γιατί δεν είχε πολλούς φίλους όταν ήταν μικρός. Αφορμή για την ερώτηση στάθηκε η οντισιόν της Ελένης στο GNTM, όπου ο γνωστός σχεδιαστής είχε “λυγίσει” με τη συγκινητική της ιστορία.

«Νομίζω ότι με παρεξηγούν εύκολα, είναι πολύ δύσκολο να καταλάβει κάποιος το χιούμορ μου. Είμαι και λίγο διφορούμενος, μ’ αρέσει να προκαλώ. Όταν ήμουν πολύ μικρός δεν είχα πολλούς φίλους, ένιωθα πολύ ανασφάλεια γιατί δεν έβρισκα, επειδή μεγάλωσα σε μικρές επαρχιακές πόλεις, δεν έβρισκα φίλους που να καταλαβαίνω ότι είναι κι αυτοί τόσο διαφορετικοί όσο ένιωθα εγώ.

Και με τους γονείς μου ήταν δύσκολο, οι ερωτήσεις ενός παιδιού, δεν ήταν κανονικές ερωτήσεις παιδιού, με απασχολούσαν πράγματα πολύ πιο βαθιά. Ναι, είμαι ερωτικός μετανάστης. Έχω παρατήσει τα πάντα για έναν έρωτα, το έχω κάνει και όχι μια φορά. Θα πήγαινα ως την άκρη του κόσμου για έναν έρωτα, αν άξιζε τον κόπο», είπε ο Άγγελος Μπράτης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.