ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Το κορίτσι του GNTM που «σπάραξε» στο κλάμα αποκαλύπτει – «Είχα ετοιμάσει τη βαλίτσα για το σπίτι» (βίντεο)

Το κορίτσι του GNTM που «σπάραξε» στο κλάμα αποκαλύπτει – «Είχα ετοιμάσει τη βαλίτσα για το σπίτι» (βίντεο)

Τη Μιλένα Ζντρένια τη γνωρίσαμε στις οντισιόν του GNTM, όπου είχε εντυπωσιάσει τους τέσσερις κριτές με το υπέροχο κορμί της. Η 18χρονη από τα Καμίνια, όμως, αν και πέρασε στο bootcamp, δεν προχώρησε στην επόμενη φάση, με την ίδια να ξεσπάει σε κλάματα στο φινάλε της βραδιάς.

Η Μιλένα έδωσε συνέντευξη στη Φωλιά των Κου Κου και μίλησε για την εμπειρία της στο Greece’s Next Top Model.

«Πήγα στο bootcamp με πολλή αυτοπεποίθηση ότι θα περάσω, ήμουν έτοιμη για το σπίτι, τα είχα ετοιμάσει όλα και ξαφνιάστηκα. Είχα ετοιμάσει τα πράγματά μου για να μπω στο σπίτι. Έφτιαξα βαλίτσα από την πρώτη οντισιόν γιατί πέρασα με τέσσερα “ναι”.

Τελικά δεν μπήκα. Δεν ήμουν ευχαριστημένη με την πασαρέλα μου στο bootcamp, με ενοχλούσαν τα παπούτσια. Δεν άκουσα το όνομά μου κι έριξα το κλάμα της ζωής μου. Νευρίασα πολύ μετά τα αποτελέσματα. Απογοητεύτηκα γιατί άκουσα θετικά σχόλια.

Έκανα αρκετές φίλες στα γυρίσματα, οι οποίες απογοητεύτηκαν που δεν πέρασα. Προσπαθούσα να κρατήσω τα δάκρυά μου, αλλά δεν γινόταν. Το Golden Pass δεν με βρήκε σύμφωνη, υπήρχαν πολύ καλύτερα κορίτσια που θα μπορούσαν να το πάρουν.

Αν και ήμουν αγοροκόριτσο μικρή, μου άρεσαν τα τακούνια και η πασαρέλα. Η μητέρα μου ήταν αντίθετη στο να ασχοληθώ με τη μόδα», είπε η Μιλένα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.