ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γνωστός σχεδιαστής: «Όταν η κυρία Παπαγεωργίου φωνάζει στο μοντέλο “δώστα όλα” μπροστά στη Βουλή…» (βίντεο)

Γνωστός σχεδιαστής: «Όταν η κυρία Παπαγεωργίου φωνάζει στο μοντέλο “δώστα όλα” μπροστά στη Βουλή…» (βίντεο)

Στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” έδωσε συνέντευξη ο σχεδιαστής μόδας Βλάσσης Χολέβας, ο οποίος απάντησε σε ερωτήσεις για το GNTM, ενώ αναρωτήθηκε και “ποιος είναι ο ρόλος της Ζενεβιέβ μέσα στο παιχνίδι;”.

«Το GNTM είναι λίγο… extreme sports, πάει σε άλλη κατεύθυνση, είναι περισσότερο ριάλιτι παρά μόδα. Όταν φωνάζει η κυρία Παπαγεωργίου στο μοντέλο, μπροστά στη Βουλή, “δώστα όλα” νομίζω ότι αυτό υπερβαίνει τα όρια.

Θεωρώ ότι θα μπορούσε να έχει ενδιαφέρον με άλλους τρόπους πιο κοντά στη μόδα και να μιλήσουμε περισσότερο για μόδα. Τα κορίτσια ξέρουν που πήγαν, δεν πήγαν εκεί χωρίς να γνωρίζουν. Ξέρουν ότι θα κριθούν, ότι θα είναι δύσκολα, ότι θα τους πουν και μια κακία, είναι ένα ριάλιτι και τα έχει όλα αυτά.

Είναι σκληρός ο χώρος της μόδας και η βιομηχανία της μόδας είναι αδίστακτη. Νομίζω ότι το παρακάνουν λιγάκι. Αλήθεια, ποιος είναι ο ρόλος της Ζενεβιέβ μέσα στο παιχνίδι; Δεν ξέρω», είπε ο Βλάσσης Χολέβας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.