Αυτά είναι τα πράγματα που οι γυναίκες μισούν στην εμφάνιση ενός άνδρα

Αυτά είναι τα πράγματα που οι γυναίκες μισούν στην εμφάνιση ενός άνδρα

Αν και κάθε άντρας έχει το δικαίωμα να ντύνεται όπως θέλει, δεν θα πρέπει να ξεχνά ότι συνυπάρχει σε αυτό το κόσμο με τις γυναίκες, οπότε θα πρέπει να ξανασκεφτεί αν θα φορέσει εκείνες τις Ugg μπότες ή εκείνο το πολύ στενό μπλουζάκι με το τεράστιο V μπροστά.

Όλοι οι άνδρες θέλουν να δείχνουν ωραίοι, ωστόσο μερικοί από αυτούς κάνουν τρελά πράγματα προκειμένου να τραβήξουν την προσοχή του γυναικείου φύλου. Ενώ αυτό δεν είναι κακό, αν θέλουν να έχουν κάποια ελπίδα, θα πρέπει να λάβουν υπόψιν ορισμένα πράγματα που οι γυναίκες μισούν στην εμφάνιση ενός άνδρα.

Κάναμε λοιπόν μια έρευνα και μάθαμε 12 πράγματα που οι γυναίκες δεν θέλουν με τίποτα να δουν να φοράει ένας άντρας – εκτός βέβαια αν είναι ο Μπραντ Πιτ, ο οποίος ακόμα και με Crocs πάλι θα δείχνει υπέροχος.

Πολύ στενά παντελόνια

Δεν είναι για όλους τους σωματότυπους, εκτός αν είσαι ο Μικ Τζάγκερ. Καλό θα είναι όταν αγοράζετε παντελόνια να υπάρχουν μερικά εκατοστά έξτρα ύφασμα.

T-shirt με βαθιά λαιμόκοψη

Οποιοδήποτε T-shirt έχει βαθιά λαιμόκοψη και δείχνει περισσότερα απ’όσα θέλει κάποιος να δει, είναι δείγμα κακού γούστου και έχει σαν αποτέλεσμα στην δημόσια γελοιοποίηση.

Δερμάτινα παντελόνια με Ugg μπότες

Πρέπει να αποφύγεις αυτόν το συνδυασμό πάση θυσία. Ειλικρινά δεν μπορούμε να σκεφτούμε μια περίπτωση όπου θα μπορούσε να λειτουργήσει. Ίσως τις Απόκριες.

Κάλτσες με παντόφλες

Αν και αυτός ο συνδυασμός είναι πιο κοινός από τον παραπάνω, είναι εξίσου επικίνδυνος. Επειδή δεν είσαι ο Μπέκαμ (ο οποίος έχει κάνει τέτοια εμφάνιση) για να μην την πειράξει, θα πρέπει να θυμάσαι ότι οι κάλτσες προορίζονται για να φοριούνται με παπούτσια και οι παντόφλες σκέτες για να δροσίζονται τα πόδια σου.

Πολύ κολώνια

Έχουμε βαρεθεί να το λέμε, θα πρέπει να βάζεις κολώνια με μέτρο (στους καρπούς, πίσω από τα αυτιά και στον λαιμό), ειδάλλως θα απομακρύνεις κάθε θυληκό που βρίσκεται δίπλα σου! Κατάλαβες Πέπε Λε Πιού;

Πολλά αξεσουάρ

Ο σωστός αριθμός αξεσουάρ, μπορεί να κάνει πολλά στην εμφάνιση ενός άνδρα. Ποιος όμως είναι ο σωστός αριθμός; Προσπάθησε γενικά να έχεις περίπου τρία αξεσουάρ. Αν φοράς τρία κολιέ, ένα ρολόι, βραχιόλια και στα δύο χέρια και ένα δαχτυλίδι, θα λέγαμε πως είσαι λίγο υπερβολικός.

Ρούχα με πάρα πολλά μοτίβα

Έδω έχουμε να πούμε ότι δεν συμφωνούμε απόλυτα, καθώς ένας άνδρας μπορεί να φορέσει όσα σχέδια θέλει, αρκεί να τα κάνει λειτουργούν μεταξύ τους. Είναι πιο εύκολο απ’ ότι νομίζεις, απλά θα πρέπει να θυμάσαι να μην χρησιμοποιείς το ίδιο μοτίβο σε δύο διαφορετικά κομμάτια στην εμφάνιση σου.

Χαμηλοκάβαλα παντελόνια

Και όταν λέμε χαμηλοκάβαλα, εννοούμε σε σημείο που να φαίνεται το εσώρουχο σου, εκτός αν είσαι 15χρονος wanna-be-rapper. Δεν δείχνει ωραίο και σίγουρα δεν θα έχεις πολλές ελπίδες με τις κυρίες.

Γυαλιά ηλίου σε κλειστούς χώρους το βράδυ

Αν δεν είσαι ο Τζακ Νίκολσον, το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να μοιάζεις με βλάκα.

Καλά παπούτσια με λευκές κάλτσες

Γιατί; Πες μας έναν λόγο για να το κάνεις αυτό! Είναι εύκολο να αποφθευχθεί καθώς εδώ ισχύει ένας και μόνο κανόνας: φοράμε dress παπούτσια πάντα με dress κάλτσες.

Crocs

Μπορεί να είναι αμαρτία που το λέμε, αλλά είναι άνετα τα άτιμα! Αν είσαι κάτοχος ενός ζευγαριού, δεν θα πρέπει ποτέ μα ποτέ να τα φορέσεις εκτός σπιτιού, εκτός αν είσαι επαγγελματίας σεφ, γιατρός ή γκριζομάλλης κηπουρός.

T-shirts με αστεία λογότυπα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μπορεί εσύ και εμείς να τα βρίσκουμε ξεκαρδιστικά, ωστόσο οι γυναίκες δεν το κάνουν. Οπότε επέλεξε ένα απλό μονόχρωμο μπλουζάκι για να είσαι σίγουρος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.