Η Βικτώρια Καρύδα «λύνει» τη σιωπή της: «Ο χρόνος δεν είναι γιατρός – Όσο περισσότερο περνάει τόσο…» (βίντεο)

Η Βικτώρια Καρύδα «λύνει» τη σιωπή της: «Ο χρόνος δεν είναι γιατρός – Όσο περισσότερο περνάει τόσο…» (βίντεο)

Η Βικτώρια Καρύδα, έναν χρόνο μετά τη δολοφονία του συζύγου της, ζει βουβά τον πόνο της. Η ίδια προχωρά τη ζωή της και προσπαθεί να γυρίσει σελίδα.

Από την εκπομπή Ευτυχείτε, η Χριστιάνα Κοχλατζή συνάντησε την Βικτώρια Καρύδα, και μεταξύ άλλων την ρώτησε για το My Style Rocks. «Δεν θα είμαι στο My Style Rocks, δεν θέλω προς το παρόν να βγω στην τηλεόραση. Μπορεί να μείνω στο εξωτερικό», απάντησε εκείνη.

Για την απώλεια του αγαπημένου της, η Βικτώρια Καρύδα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο χρόνος δεν είναι γιατρός. Όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο καταλαβαίνεις ότι ο αγαπημένος σου δεν θα γυρίσει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.