Miss Universe: Από τη Νότια Αφρική η νικήτρια – Για το χρώμα του δέρματος και τα μαλλιά της το μήνυμά της (βίντεο-φωτο)

Miss Universe: Από τη Νότια Αφρική η νικήτρια – Για το χρώμα του δέρματος και τα μαλλιά της το μήνυμά της (βίντεο-φωτο)

Η Ζοζιμπίνι Τούνζι από τη Νότια Αφρική αναδείχθηκε Miss Universe για το 2019 στην τελετή που ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Αφού πέρασε με επιτυχία τη δοκμασία της πασαρέλας με τα μαγιό και τα εντυπωσιακά φορέματα η Τούνζι κέρδισε γιατί έδωσε την καλύτερη απάντηση στο γιατί θα έπρεπε αυτή να βάλει το στέμμα στο κεφάλι της.

«Μεγάλωσα σε έναν κόσμο όπου μια γυναίκα όπως εγώ – με το χρώμα του δέρματός μου και το στυλ των μαλλιών μου – δεν θεωρήθηκε ποτέ όμορφη. Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα αυτό να σταματήσει σήμερα. Θέλω τα παιδιά να μου μοιάσουν και να δουν το πρόσωπό μου και θέλω αυτά να βλέπουν το πρόσωπό τους να αντανακλάται στο δικό μου» είπε στην κριτική επιτροπή η κοπέλα από τη Νότια Αφρική.

Στην τελική τριάδα βρέθηκαν επίσης η Μις Μεξικό και η Μις Πουέρτο Ρίκο.

«Αν δεν χρησιμοποιείς την ομορφιά σου για την αποστολή της ζωής σου, τότε αυτό είναι ένα άδειο εργαλείο» είπε από την πλευρά της η Σοφία Αραγκόν που εκπροσώπησε επάξια το Μεξικό.

«Το να βρίσκομαι στη σκηνή της Miss Universe δεν είναι απλά ένα όνειρο. Πιστεύω ότι βρήκα την αποστολή μου. Είναι αποτέλεσμα της αποφασιστικότητας, της αυταπάρνησης και της επιμονής. Πιστεύω ότι η αποστολή μου είναι να δείξω στον κόσμο ότι η μαγεία υπάρχει όταν αρνούμαστε να τα παρατήσουμε γιατί το σύμπαν πάντα ανταποκρίνεται σε μια ξεροκέφαλη καρδιά» ήταν η απάντηση που έδωσε από την πλευρά της η Μάντισον Άντερσον που εκπροσώπησε το Πουέρτο Ρίκο.

Η γκάφα

Και φέτος, πάντως, δεν έλειψε η γκάφα με τον ίδιο πρωταγωνιστή αυτής του 2015 όταν είχε ανακηρυχθεί λάθος νικήτρια.

Αυτή τη φορά ο Στιβ Χάρβεϊ ανακοίνωσε λάθος νικητή για την καλύτερη εθνική στολή.

Αφού ανακοίνωσε με στόμφο ότι η νικήτρια ήταν η Μις Φιλιππίνες διαπίστωσε ότι δίπλα του βρισκόταν η Μις Μαλαισία.

«Πρέπει να σταματήσετε να μου το κάνετε αυτό» διαμαρτυρήθηκε από μικροφώνου ο Χάρβεϊ καθώς ήταν η εικόνα της Μις Φιλιππίνες που εμφανίστηκε στην γιγαντοοθόνη πριν να ανακοινώσει ο ίδιος τη νικήτρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η φετινή διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στην Ατλάντα θα μείνει στην ιστορία, πάντως, γιατί σε αυτόν συμμετείχε η Μις Μιανμάρ, Σουέ Ζιν Χτετ η οποία ήταν η πρώτη ανοιχτά ομοφυλόφιλη διαγωνιζόμενη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.