ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου «καρφώνει» τον Α.Μπράτη: «’Έστειλα σε όλους μήνυμα και μου απάντησαν όλοι εκτός από αυτόν» (βίντεο)

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου «καρφώνει» τον Α.Μπράτη: «’Έστειλα σε όλους μήνυμα και μου απάντησαν όλοι εκτός από αυτόν» (βίντεο)

“Με αυτές που έκανα παρέα, μιλάω. Με τις άλλες δεν έχουμε κάποια επικοινωνία”, δήλωσε η Άννα Μαρία Ηλιάδου, η νικήτρια του GNTM. Όταν την ρώτησαν ειδικά για την Κάτια Ταραμπάνκο, απάντησε χαρακτηριστικά: “Δεν ξέρω τι κάνει αυτή η κοπέλα, δεν μιλάμε.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν όσα λέει η Άννα Μαρία Ηλιάδου για τον Άγγελο Μπράτη. “Όχι, δεν κρατάμε επαφή. Του έστειλα καλή χρονιά, αλλά μάλλον δεν θα το είδε. Δεν με ακολουθεί. Έστειλα σε όλους χρόνια πολλά, σε όσους έστειλα απάντησαν, εκτός από τον κ. Μπράτη”, είπε.

Για τον πολυσυζητημένο σύντροφό της και τα σχόλια που έχει ακούσει για το ύψος του, η Άννα Μαρία Ηλιάδου λέει: “Ο Τάσος έχει πολύ χιούμορ και δεν τον αγγίζουν τα κακά σχόλια”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.