ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αποκαλύψεις από το Γερμανικό πρακτορείο μοντέλων για τις νικήτριες του GNTM: «Δεν είναι έτοιμες» (βίντεο)

Αποκαλύψεις από το Γερμανικό πρακτορείο μοντέλων για τις νικήτριες του GNTM: «Δεν είναι έτοιμες» (βίντεο)

Η Κάτια Ταραμπάνκο και η Άννα Μαρία Ηλιάδου όχι μόνο μοιράστηκαν το έπαθλο του GNTM, αλλά υπέγραψαν και δύο διαφορετικά συμβόλαια με το Πρακτορείο Μοντέλων Place Models στο Αμβούργο.

Ο ιδιοκτήτης του γερμανικού πρακτορείου Γιάννης Νικολάου μίλησε με Skype σε τηλεοπτική εκπομπή και αποκάλυψε τι κάνει με τις δύο νικήτριες του reality μόδας, γιατί δεν θα μπορούσε ίσως να συνεργαστεί με την Κέισι αλλά και τι έγινε με την περσινή νικήτρια, Ειρήνη Καζαριάν.

«Εδώ και δύο εβδομάδες έχω τις νικήτριες και τους κάνω ιδιαίτερα, φροντιστήριο υγιεινής και συνέπειας. Άμα δεν είναι συνεπείς, άμα δεν είναι καθαρές, άμα δεν φροντίζουν τα μαλλιά τους, τα νύχια τους, το ντύσιμό τους, πώς μπορώ εγώ να τις πουλήσω στον πελάτη που τον έχω ανάγκη; Δεν δουλεύουν ακόμη, γιατί δεν είναι έτοιμες», ανέφερε αρχικά για την Κάτια και την Άννα Μαρία. «Το GNTM είναι μεγάλο σχολείο και παίρνουν μαθήματα δωρεάν».

«Η Κάτια σταμάτησε με το πρακτορείο της στην Ελλάδα. Πιστεύω ότι θα κάνει διαφημιστικά με κοσμήματα και σοκολατάκια. Όσον αφορά την Καζαριάν είχε συμβόλαιο με εταιρεία καλλυντικών και δυστυχώς δεν μπορούσα να τη κλείσω με άλλους πελάτες. Δούλεψε μια φορά στο Λονδίνο και στο Παρίσι. Δεν κάναμε μεγάλα βήματα με την Ειρήνη, αλλά συνεχίζουμε. Αν την έβλεπε ο Γκοτιέ θα την έπαιρνε», δήλωσε επίσης ο Γιάννης Νικολάου.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.