Γνωστός σχεδιαστής «κατακευραυνώνει» το «Μy Style Rocks»: «Είναι ότι χειρότερο λυπάμαι τους κριτές» (βίντεο)

Γνωστός σχεδιαστής «κατακευραυνώνει» το «Μy Style Rocks»: «Είναι ότι χειρότερο λυπάμαι τους κριτές» (βίντεο)

«Βέλη» προς το νέο κύκλο του “My Style Rocks” δε δίστασε να ρίξει γνωστός σχεδιαστής μόδας. Σημείωσε, δε, πως λυπάται τους κριτές για το υλικό που έχουν στα χέρια τους!

“Νομίζω ότι αυτός ο τρίτος κύκλος, από όσα στιγμιότυπα κοίταξα, θεωρώ ότι είναι ίσως το χειρότερο που έχω δει ποτέ. Λυπάμαι τους κριτές, πραγματικά. Τους λυπάμαι. Έχουν πολύ κακό υλικό. Είναι πολύ χαμηλό το επίπεδο, τραγικό το υλικό” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Βλάσσης Χολέβας.

Όσον αφορά τη νικήτρια του πρώτου κύκλου του GNTM, ο γνωστός σχεδιαστής πρόδωσε πως “την Ραμόνα την ξέρω καλά. Την ξέρω πριν από το παιχνίδι και την είδα πως μεταμορφώθηκε ως άνθρωπος μετά το παιχνίδι”.

“Ήταν σύζυγος, μητέρα και έκανε περιστασιακά λίγο μόντελινγκ. Δεν δούλευε πολύ σαν μοντέλο. Μόνη της αυτοπροσδιορίζεται, δικαίωμα της να κάνει ότι θέλει. Αν ο κόσμος το δέχεται, μπράβο της” πρόσθεσε ο Βλάσσης Χολέβας.

Θα έπαιρνε αλήθεια κάποιο κορίτσι από το GNTM σε επίδειξη του; “Δεν έχω κοιτάξει να πάρω τα κορίτσια από το GNTM σε επίδειξη μου. Δηλαδή δεν θυμάμαι καν ποιες ήταν πέρσι” ανέφερε.

“Αποδέχομαι ότι ο κόσμος έξω από τον κύκλο μου νομίζει ότι οι σχεδιαστές μόδας είναι ομοφυλόφιλοι” σημείωσε, μέσα σε όλα, ο Βλάσσης Χολέβας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.