Νέα «πυρά» από τη Ραμόνα Βλαντή: «Η Δ.Αλεξανδράκη είναι τριτοκλασάτη – Δεν ξέρω γιατί πήγε στο My Style Rocks» (βίντεο)

Νέα «πυρά» από τη Ραμόνα Βλαντή: «Η Δ.Αλεξανδράκη είναι τριτοκλασάτη – Δεν ξέρω γιατί πήγε στο My Style Rocks» (βίντεο)

Ένα… κακό λόγο για όλους είχε η πάντα δηκτική Ραμόνα Βλαντή. Η πρώτη νικήτρια του «My Style Rocks» σε τηλεοπτική εκπομπή μίλησε για την Κιάρα, την Έλενα Χριστοπούλου αλλά και τη Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Δεν ντύνω την Κιάρα
«Δεν μετανιώνω που δεν είμαι εκεί. Όχι, δεν ντύνω την Κιάρα. Αν την έντυνα εγώ, δεν θα την έντυνα έτσι, θυμίζει Φουρέιρα του 2000. Εγώ ξέρω ότι την ντύνει ο στυλίστας της Φουρέιρα. Η Κιάρα φόρεσε κάποια κομμάτια που τα έχω κι εγώ. Το έκαναν θέμα επειδή προφανώς πουλάει το όνομά μου ακόμα.

Η Χριστοπούλου δεν κάνει για το My Style Rocks
Η κυρία Χριστοπούλου μπορεί να έχει πάρει βαριά αυτά που είπα, αλλά δεν είπα κάτι κακό για την θαυμάζω πολύ. Επιμένω όμως ότι δεν κάνει γι’ αυτό το παιχνίδι. Δεν μου έγινε καμία πρόταση για το My Style Rocks. Είναι δεύτερη χρονιά που διαλέγουν μια περσόνα που δεν έχει σχέση με τη μόδα. Και πέρυσι ήταν αποτυχία και φέτος είναι, καλά να πάθουν. Πέρυσι πήραν την κυρία Μαγγίρα και φέτος την κυρία Χριστοπούλου. Ελπίζω να την δω στο GNTM, μη χάσει τη θέση της γι’ αυτό. Τα χρήματα φέτος είναι καλύτερα από πέρυσι. Η θέση της είναι στο GNTM γιατί αυτή είναι η δουλειά της.

H Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι τριτοκλασάτη
Αν ήμουν κριτής θα έκρινα τη Δήμητρα Αλεξανδράκη πολύ αυστηρά. Δεν ξέρω γιατί πήγε. Γιατί να πάει; Επειδή έχει πέντε τσάντες που δεν είναι καν αληθινές; Συμφωνώ για το “δευτεροκλασάτη” κι εγώ το πάω ένα βήμα παραπέρα και τη λέω “τριτοκλασάτη”», είπε μεταξύ άλλων η Ραμόνα Βλαντή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.