ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ναόμι Κάμπελ: Ποζάρει topless στο κρεβάτι της και «τρελαίνει» τους followers της (φωτο)

Ναόμι Κάμπελ:  Ποζάρει topless στο κρεβάτι της και «τρελαίνει» τους followers της (φωτο)

Αφού έκλεψε την παράσταση στο σόου του Tommy Hilfiger στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, η Ναόμι Κάμπελ σε μία σπάνια κίνηση για την ίδια, η Ναόμι Κάμπελ δημοσίευσε στο Instagram μία τόπλες selfie της.

Το 49χρονο μοντέλο πόζαρε γuμνό, στο κρεβάτι του ξενοδοχείου, για τους 8.4 εκατομμύρια φαν της, ακολουθώντας όμως τους κανόνες του Instagram, κάλυψε τη θηλή στο στήθος της με ένα αστέρι. «#SelfieSunday» ήταν το μοναδικό που έγραψε συνοδεύοντας τη φωτογραφία, τα σχόλια των ακόλουθών της όμως πήραν φωτιά.

«Πως είσαι τόσο υπέροχη!! Θα μου μάθεις;», έγραψε ένας χρήστης, ενώ άλλος της έγραψε απλά «είσαι άψογη».

https://www.instagram.com/p/B8o-opiHsMS/?utm_source=ig_embed
Νωρίτερα η Κάμπελ είχε περπατήσει στην πασαρέλα του Tommy Hilfiger φορώντας ένα ιδιαίτερα baggy σύνολο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


Η γuμνή φωτογράφιση πάντως δεν είναι κάτι άγνωστο για τη Ναόμι Κάμπελ καθώς στο παρελθόν το 49χρονο μοντέλο έχει φωτογραφηθεί πολλές φορές γuμνή για περιοδικά, εξώφυλλα αλλά και για τις ανάγκες σχεδιαστών μόδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.