Με αυτά τα μικρά μυστικά θα αποκτήσεις ένα τέλεια σχεδιασμένο μούσι

Με αυτά τα μικρά μυστικά θα αποκτήσεις ένα τέλεια σχεδιασμένο μούσι

Το μούσι έχει μπει πλέον για τα καλά στην ζωή των ανδρών, ενώ παίζει βασικό ρόλο στην όλη εικόνα σου πλέον, όμως ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν να το περιποιηθούν όπως ένας επαγγελματίας στο σπίτι.

Εμείς μαζέψαμε όλους τους δυνατούς τρόπους που μπορείς να φτιάξεις τα γένια σου, να τους δώσεις συγκεκριμένο σχήμα και σκοπό, έτσι θα μπορείς επιτέλους να τα συντηρήσεις και καλύτερα όσο περνάνε οι μέρες και οι τρίχες σου μεγαλώνουν ξανά.

Δεν είναι κάτι το δύσκολο, θέλει λίγο επιμονή και σύστημα για να τα καταφέρεις και θα δεις πως στο τέλος τα γένια σου θα πάρουν ένα ομοιόμορφο σχήμα και θα καθορίζουν πολύ πιο εύκολα το στυλ που θα επιλέξεις.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις τον αναλυτικό οδηγό για το σχήμα της γενειάδας σου:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.