ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μικαέλα Φωτιάδη: Η πρώην παίκτρια του GNTM «εισβάλλει» στο My Style Rocks (βίντεο)

Μικαέλα Φωτιάδη: Η πρώην παίκτρια του GNTM «εισβάλλει» στο My Style Rocks (βίντεο)

Η Μικαέλα Φωτιάδη, όπως θα θυμάστε οι περισσότεροι, είχε λάβει μέρος στο GNTM, ωστόσο τώρα, θα τη βλέπουμε και πάλι στις οθόνες μας καθώς αππό σήμερα, θα αποτελεί μέρος του My Style Rocks.

Η Μικαέλα, είναι 26 ετών και είναι μανούλα ενός αγοριού. Γεννήθηκε στην Ολλανδία, αλλά σε ηλικία 9 ετών μετακόμισε οικογενειακώς στην Κρήτη. Από τα 17 της ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ.

​Η καριέρα της ξεκίνησε από τοπικά καλλιστεία της Κρήτης, όπου κέρδισε τον τίτλο της Miss Young, σε ηλικία 21 χρονών κατέκτησε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς 2015 και το 2016 κέρδισε τον τίτλο της Miss Ευρώπη στο Λίβανο. Έγινε ευρέως γνωστή όταν συμμετείχε στο GNTM.

Το πάθος της για το μόντελινγκ και το στιλ ξεκίνησε από τότε που ήταν πολύ μικρή, όμως δηλώνει πως δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει το προσωπικό της στιλ στο ντύσιμο και πιστεύει πως θα τη βοηθήσει το My Style Rocks.

​Στους κριτές και στις συμπαίκτριές της θέλει να τονίσει πως τόσα χρόνια ως μοντέλο είχε μάθει να τη ντύνουν οι καλύτεροι στιλίστες, τώρα όμως ήρθε η ώρα να αποδείξει σε όλους ότι μπορεί να τα καταφέρει και μόνη της!

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά, το My Style Rocks είναι ακόμη μια πρόκληση… και επειδή δεν φοβάται τις προκλήσεις, έρχεται και θα κερδίσει!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.