ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γνωστός σχεδιαστής μόδας αποκαλύπτει: «Εδώ και δύο χρόνια έχω όγκο στον εγκέφαλο» (φωτο)

Γνωστός σχεδιαστής μόδας αποκαλύπτει: «Εδώ και δύο χρόνια έχω όγκο στον εγκέφαλο» (φωτο)

Ο Κωνσταντίνος Μελής αποκάλυψε ότι ο λόγος που έχει αποσυρθεί είναι ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Ο γνωστός σχεδιαστής απέχει από τις επιδείξεις και τα κοσμικά πάρτι, αφού πλέον το πιο σημαντικό πράγμα είναι η υγεία του και να επιστρέψει και πάλι στα ντεφιλέ. Για πρώτη φορά ο μετρ της μόδας σπάει τη σιωπή του και μιλάει για το πρόβλημά του.

“Έχω έναν όγκο στο εγκέφαλο, λέμφωμα. Το έχω περίπου δύο χρόνια. Έχω κάνει χημειοθεραπείες σε ιδιωτικό νοσοκομείο, ακτινοβολίες στην Κύπρο. Ένα πρωί ξύπνησα και η όρασή μου ήταν προβληματική. Ο όγκος ακουμπούσε το οπτικό νεύρο γι’ αυτό δεν μπορούσα να δω. Τελικά επετεύχθη η μείωσε με ακτινοβολίες. Δεν βλέπω καθόλου καλά κοντά. Έχω έλλειμμα στο οπτικό μου πεδίο.

Εξαφανίστηκα απ’ όλα. Το ατελιέ είναι κλειστό αλλά ο σκοπός μου είναι να ανοίξει δριμύτερα. Εύχομαι να έχω μια καλή ανάρρωση και επαναφορά της όρασης”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Μελής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.