ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ίνα Ζιρκόβα: H Μις Ρωσία του 2012 ξέρει ακόμα πως να τραβάει τα βλέμματα (φωτο)

Ίνα Ζιρκόβα: H Μις Ρωσία του 2012 ξέρει ακόμα πως να τραβάει τα βλέμματα (φωτο)

Η Ίνα Ζιρκόβα η οποία στέφθηκε Μις Ρωσία του 2012 θυμάται ακόμα πως να τραβάει τα βλέμματα του ανδρικού πληθυσμού πάνω της.

Το 30χρονο μοντέλο που είναι παντρεμένο με τον άσο της Ζενίτ, Γιούρι Ζιρκόφ, με τον οποίο έχει και τρία παιδιά, μίλησε για όταν είχε φτάσει 95 κιλά.

Η 30χρονη Ίνα Ζιρκόβα πρόσφατα γέννησε το τρίτο παιδί που έχει μαζί με τον γνωστό Ρώσο άσο Γιούρι Ζιρκόφ και σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τη μάχη που έδωσε ώστε να χάσει τα περιττά κιλά.

https://www.instagram.com/p/CGNixXtFZtJ/?utm_source=ig_embed

Η Ζιρκόβα, Μις Ρωσία το 2012, εξομολογήθηκε πως στην πρώτη της εγκυμοσύνη είχε φτάσει τα 90 κιλά, ενώ το κανονικό της βάρος είναι 55.

https://www.instagram.com/p/CFKsbfWFxhZ/?utm_source=ig_embed

«Ο κόσμος πιστεύει ότι είμαι τυχερή που έχω τέτοια γονίδια, όμως δεν έχουν δει παλιές μου φωτογραφίες τις οποίες και δεν τολμάω να δημοσιεύσω», είπε η Ζιρκόβα.

Το μυστικό για την απώλεια βάρους σύμφωνα με την ίδια είναι η καλή διατροφή, ενώ δοκίμασε και διάφορες θεραπείες μασάζ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το μεγαλύτερο κίνητρο της για να χάσει κιλά ήταν η άποψη των κοντινών της ανθρώπων όπως είπε που την ώθησαν στο να ξεκινήσει να προσέχει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.