ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ελίνα Κέφη: Το πρώην μοντέλο ποζάρει με μαύρα «καυτά» εσώρουχα και εντυπωσιάζει (φωτο)

Ελίνα Κέφη: Το πρώην μοντέλο ποζάρει με μαύρα «καυτά» εσώρουχα και εντυπωσιάζει (φωτο)

Το πρώην μοντέλο, Ελίνα Κέφη πόζαρε με μαύρα αισθησιακά εσώρουχα και έστειλε ένα ξεχωριστό μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

«Διάβασα ένα πολύ ωραίο κείμενο και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας κορίτσια❤

“Μια γυναίκα για να νιώσει θηλυκό πρέπει πρώτα να νιώσει ελεύθερη κι ανάλαφρη σαν αερικό. Μιλάω για μια ελευθερία απαλλαγμένη από ασχήμιες ,κατινιές, ναρκισσισμούς και μιζέριες.
Μια γυναίκα που εκπέμπει θηλυκότητα επιτρέπει στον εαυτό της να νιωσει ευαλωτη οχι αβοηθητη,αδυναμη αλλα οχι θυμα.
Η δύναμη της θηλυκότητας κρύβεται ακόμη και στο αυθόρμητο χαχανητό χωρίς ντροπή, στο αθώο βλέμμα της που ότι βρει τον σωστό αποδέκτη μεταμορφώνεται σε ερωτεύσιμο.
Η θηλυκότητα της κρύβεται στην αλήθεια της..
Σοφία Δεδε”

Θα συμπληρώσω εγώ..
Ας μην φοβόμαστε να βγάλουμε τη θηλυκότητα μας όταν το νιώθουμε. Αυτή από η φύση μας έδωσε κι όχι την άλλη την επιτηδευμένη αυτή που έχει ένα σκοπό που θέλει να προκαλέσει.
Η θηλυκότητα δεν προκαλεί, ξυπνάει αισθήσεις και συναισθήματα!!!

Τι λέτε;;
Πάμε να βρούμε τη χαμένη θηλυκότητα μας;;
Κάπου μέσα μας είναι!!!», έγραψε στο κείμενο της ανάρτησής της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CGerKZfA9ka/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.