ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Aυτά είναι τα 5 κλασικά χρώματα για το μανικιούρ του φθινοπώρου

Aυτά είναι τα 5 κλασικά χρώματα για το μανικιούρ του φθινοπώρου

Το φθινόπωρο έχει έρθει και μαζί του έχει φέρει νέες τάσεις στο στιλ και την ομορφιά. Στο μανικιούρ και το πεντικιούρ, κλασικές αποχρώσεις όπως το κόκκινο και τα nude παραμένουν στην κορυφή των προτιμήσεων των γυναικών.

Σε κάθε εποχή, συναντάμε κάποιες standard αποχρώσεις. Για παράδειγμα, την άνοιξη υπάρχει ιδιαίτερη προτίμηση στα παστέλ, το καλοκαίρι επιστρέφουν οι πιο ζωηρές αποχρώσεις (όπως το φούξια, κοραλί ακόμα και κίτρινο) και το φθινόπωρο έχουμε τη δυναμική επιστροφή των μουντών, σκούρων αποχρώσεων.

Από το ουδέτερο γκρι, μέχρι το σκούρο πορτοκαλί, το οποίο πολλές το παρομοιάζουν με κεραμιδί και το σκούρο πράσινο και μπλε, οι βασικές fall αποχρώσεις που χαρακτηρίζουν την εποχή που διανύουμε και δίνουν χαρακτήρα στο μανικιούρ αλλά και το πεντικιούρ είναι οι παρακάτω:

1. Μπορντώ: Έντονο, με femme fatale χαρακτήρα, κολακεύει τα άκρα κάθε γυναίκας, ανεξάρτητα από την ηλικία, το στιλ και την προσωπικότητά της. Ίσως η πιο safe επιλογή για περιποιημένα άκρα το φθινόπωρο.

2. Γκρι: Ουδέτερο και μουντό, με την απαραίτητη φθινοπωρινή διάθεση. Ιδανική επιλογή για γυναίκες που προτιμούν casual looks.

3. Σκούρο μπλε και πράσινο: Τις συγκεκριμένες δύο αποχρώσεις τις βάζουμε μαζί, καθώς έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά. Είναι μοντέρνα, ιδιαίτερα και μαγνητίζουν τα βλέμματα όλων. Ανάλογα με την απόχρωση που θα επιλέξετε μπορούν να σταθούν σε επίσημα looks, ενώ είναι ιδανικά για τις καθημερινές σας εμφανίσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

4. Σκούρο πορτοκαλί: Είναι η απόχρωση που κερδίζει έδαφος τα τελευταία χρόνια στο manicure style. Όσες γυναίκες τολμούν στο στιλ τους και ψάχνουν το κάτι διαφορετικό, δεν έχουν παρά να πουν ναι στο συγκεκριμένο χρώμα. Μπορείτε να το επιλέξετε για πεντικιούρ και να συνδυάσετε ένα nude στο μανικιούρ σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.