ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μοντέλο του Playboy ξεσπά: «Αεροπορική με εξευτέλισε λόγω του μεγάλου στήθους μου» (βίντεο-φωτο)

Μοντέλο του Playboy ξεσπά: «Αεροπορική με εξευτέλισε λόγω του μεγάλου στήθους μου» (βίντεο-φωτο)

Μια 26χρονη Αμερικανίδα καταγγέλλει αεροπορική επειδή όπως υποστηρίζει της ζητήθηκε να αποχωρήσει πρόσφατα από πτήση της Southwest Airlines λόγω ανάρμοστης εμφάνισης.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η νεαρή Ιβ Τζ. Μαρί, μητέρα ενός παιδιού, επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο στις 29 Οκτωβρίου για να ταξιδέψει με τον επτάχρονο γιο της από το Ντάλας στην πόλη Τάλσα. Ξαφνικά, λίγο πριν την απογείωση, κάποιες αεροσυνοδοί την πλησίασαν και της ζήτησαν να κατέβει από το αεροπλάνο.

Η influencer και μοντέλο του Playboy φορούσε ένα λεοπάρ σύνολο με βαθύ ντεκολτέ, που αναδείκνυε το πλούσιο στήθος της. Αυτό το σύνολο θεωρήθηκε ανάρμοστη περιβολή από ορισμένα μέλη του πληρώματος, που ενημέρωσαν την νεαρή μητέρα ότι παραβιάζει τον κανονισμό της εταιρείας όσον αφορά στο dress code των επιβατών, και της ζήτησαν να αποχωρήσει από την πτήση.

Η Ιβ κατέγραψε την εμπειρία της στο Instagram, ποστάροντας ένα κλιπ λίγο πριν επιβιβαστεί στην πτήση, και λίγο αργότερα ένα δεύτερο στο οποίο επέκρινε την εταιρία για διάκριση εις βάρος της.

«Όταν απείλησαν να με πετάξουν έξω από το αεροπλάνο δεν είχα μαζί μου δεύτερη αλλαξιά ρούχων. Ένιωσα ταπεινωμένη, ντροπιασμένη και άκρως θιγμένη», δήλωσε η 26χρονη στο Jam Press, εξηγώντας ότι δεν περίμενε σε καμία περίπτωση τέτοια συμπεριφορά, δεδομένου του high status της με τη συγκεκριμένη εταιρεία. Όπως επισήμανε η Ιβ, πετάει πολύ συχνά με την Southwest Airlines, και ως αφοσιωμένη πελάτισσα απολαμβάνει ειδικά προνόμια, π.χ. δωρεάν εισιτήριο για τον γιο της όταν ταξιδεύει μαζί της.

https://www.instagram.com/p/CHGfD4pDv_S/?utm_source=ig_embed

«Παρά το γεγονός ότι είμαι αφοσιωμένη πελάτισσα της εταιρείας, ένιωσα ότι οι γυναίκες στο αεροπλάνο με έκριναν βάσει των ρούχων μου, ενώ σχολίαζαν πως το στήθος μου είναι υπερβολικά μεγάλο, λες και μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτό».

https://www.instagram.com/p/CGST4Igj3hw/?utm_source=ig_embed

Η μόνη αεροσυνοδός που προσπάθησε να τη βοηθήσει ήταν μια Αφροαμερικανίδα, που δεν κατονομάζεται από το μοντέλο. Η 26χρονη εξηγεί ότι η συγκεκριμένη γυναίκα την ενημέρωσε ότι οι συνάδελφοί της είχαν καλέσει την ασφάλεια και θα την ανάγκαζαν να κατέβει από το αεροπλάνο. Μάλιστα, της δάνεισε και ένα πουλόβερ για να καλύψει με αυτό το στήθος της και να μπορέσει τελικά να παραμείνει στην πτήση, και να ταξιδέψει με τον γιο της στον προορισμό της.

https://www.instagram.com/p/CEcLRI7DRAO/?utm_source=ig_embed

Η influencer περιγράφει την εμπειρία της ως άκρως εξευτελιστική και αγχωτική, δεδομένου ότι επρόκειτο για το δεύτερο σκέλος του ταξιδιού της και ουσιαστικά κινδύνεψε να «ξεμείνει» σε ένα αεροδρόμιο μακριά από το σπίτι της. Όταν κάλεσε στη συνέχεια την αεροπορική εταιρεία για να διαμαρτυρηθεί, η Southwest Airlines της προσέφερε αποζημίωση 100 δολαρίων σαν αποζημίωση, όμως η Ιβ επιμένει πως αυτό δεν είναι αρκετό και απαιτεί δημόσια συγγνώμη από την εταιρεία.

https://www.instagram.com/p/B99qX2pDQKq/?utm_source=ig_embed

Σύμφωνα με την ίδια, σε καμία περίπτωση η εμφάνισή της δεν παραβίαζε τον κανονισμό της εταιρείας, ο οποίος αναφέρει μόνο ότι απαγορεύεται η «άσεμνη» περιβολή επιβατών, χωρίς να προσφέρει καμία παραπάνω λεπτομέρεια για… το βάθος του ντεκολτέ ή το μήκος της φούστας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/B3o_xD4j0Yt/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.