Charlie Riina: Από πρώην «κουνελάκι» του Playboy στην πολιτική! – Το μοντέλο που «ζαλίζει» τον ανδρικό πληθυσμό (φωτο)

Charlie Riina: Από πρώην «κουνελάκι» του Playboy στην πολιτική! – Το μοντέλο που «ζαλίζει» τον ανδρικό πληθυσμό (φωτο)

Η Charlie Riina είναι ένα επιτυχημένο μοντέλο προκλητικών μαγιό και εσωρούχων και πρώην «κουνελάκι» του Playboy, με μεγάλο της προσόν το πλούσιο στήθος της, που δεν περνάει απαρατήρητο.

Η γεννημένη στην Πολωνία καλλονή που μετακόμισε σε μικρή ηλικία με την οικογένειά της στον Καναδά, σπούδασε εγκληματολογία και ιατροδικαστική στο Πανεπιστήμιο του Τορόντο. Ωστόσο η εκπληκτικής ομορφιάς εμφάνισή της και κυρίως το τεράστιο φυσικό στήθος της την έστρεψε στο μόντελινγκ, ενώ έκανε και γυμνές φωτογραφήσεις για το Playboy και το Maxim.

Η Ania Krosinska όπως είναι το πραγματικό της όνομα, εκμεταλλεύτηκε την δημοφιλία της, κυρίως στον ανδρικό πληθυσμό και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την πολιτική σε περιφερειακό επίπεδο στον Καναδά. Δυστυχώς ωστόσο για την ίδια, οι πολιτικές της απόψεις δεν έχουν την ίδια ανταπόκριση με την εμφάνισή της στο καναδικό κοινό.

https://www.instagram.com/p/CF2AlOdlIz3/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CERZUgeFrM9/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CDzNGgjlfrf/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CDo8GaJFQpm/?utm_source=ig_embed

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CBgKfFHDhez/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.