ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Στιβ Τζομπς: H 22χρονη κόρη του ποζάρει στην μπανιέρα και καλύπτει τα επίμαχα σημεία της μόνο… με αφρό (φωτο)

Στιβ Τζομπς: H 22χρονη κόρη του ποζάρει στην μπανιέρα και καλύπτει τα επίμαχα σημεία της μόνο… με αφρό (φωτο)

Σε μια… μπανιέρα και με τον αφρό να καλύπτει τα επίμαχα σημεία της πόζαρε η μικρότερη κόρη του Στιβ Τζομπς για το ντεμπούτο της ως μοντέλο, στο πλαίσιο μιας «σπιτικής» φωτογράφισης για την εορταστική καμπάνια της εταιρείας καλλυντικών και skincare, Glossier.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η 22χρονη Ιβ Τζομπς, κόρη του εκλιπόντα ιδρυτή της Apple και της επενδύτριας Λορίν Πάουελ Τζομπς, έκανε αυτό το νέο επαγγελματικό βήμα μερικούς μήνες αφότου η μητέρα της αποκάλυψε ότι τα παιδιά της δεν θα κληρονομήσουν την τεράστια περιουσία της.

https://www.instagram.com/p/CITn6A-Fz7oΗ νεαρή κοπέλα συμμετείχε στην καμπάνια με «αέρα» κοινωνικής αποστασιοποίησης (αφού τα μοντέλα φωτογράφησαν τα ίδια τον εαυτό τους, στον δικό τους χώρο) μαζί με την σταρ της σειράς Euphoria, Σίντνεϊ Σουίνι και την ντραγκ κουίν Ναόμι Σμολς.

Τις φωτογραφίες της νεαρής κοπέλας μοιράστηκε στο Instagram η ιδρύτρια της εταιρείας καλλυντικών Έμιλι Βάις με τη λεζάντα «Η Ιβ Τζομπς – ναι, Τζομπς όπως λέμε Apple – μεγάλη πια, φωτογραφίζει τον εαυτό της για την εορταστική καμπάνια Glossier 2020».

https://www.instagram.com/p/CITm0LuDxcfΣε μία από τις φωτογραφίες, η ξανθιά καλλονή ποζάρει στην μπανιέρα πίνοντας ένα ποτήρι κρασί, με τον αφρό στρατηγικά τοποθετημένο ώστε να καλύπτει το στήθος της, και φορώντας (φαινομενικά τουλάχιστον) μόνο χρυσά κοσμήματα. Σε μια άλλη φωτογραφία, πάλι τραβηγμένη στην μπανιέρα, βάζει λιπ γκλος ενω απολαμβάνει το αφρόλουτρο με patch ξεκούρασης κάτω από τα μάτια.

https://www.instagram.com/p/CIRdZgtFIiPΗ ανάρτηση της Ιβ Τζομπς πριν από λίγες μέρες που ανακοίνωνε την συνεργασία της με την Glossier προσέλκυσε πλήθος εγκωμιαστικών σχολίων. Ανάμεσα στους σχολιαστές ήταν μάλιστα και η 24χρονη κόρη του Μπιλ και της Μελίντα Γκέιτς, που δήλωσε ενθουσιασμένη με το πρότζεκτ που συμμετείχε η φίλη της.

Η ομορφιά δεν είναι το μοναδικό προσόν που διαθέτει η Ιβ Τζομπς, η οποία έχει πάθος με την ιππασία και έχει κατακτήσει εντυπωσιακές διακρίσεις στο συγκεκριμένο άθλημα. Στο Instagram, η 22χρονη έχει πάνω από 156.000 followers που παρακολουθούν με ενδιαφέρον την πορεία της στο αγαπημένο της σπορ και άλλες, πιο προσωπικές αναρτήσεις.

https://www.instagram.com/p/B_RWJ3oloy-Είναι επίσης φοιτήτρια στο Στάνφορντ, απ’ όπου αναμένεται να αποφοιτήσει μέσα στο 2021.

Οι διάσημοι γονείς της Ιβ γνωρίστηκαν το 1989 και η 22χρονη είναι το τρίτο παιδί που απέκτησε μαζί το ζευγάρι. Η περιουσία του Στιβ Τζομπς όταν έφυγε από τη ζωή τον Οκτώβριο του 2011 κυμαινόταν στα 10,2 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με την Daily Mail. H μεγαλύτερή του κόρη Λίζα εισέπραξε την κληρονομιά της μετά τον θάνατό του, όμως το μεγαλύτερο μέρος των περιουσιακών του στοιχείων περιήλθε στη σύζυγό του, η οποία όπως έχει ξεκαθαρίσει δεν σκοπεύει να την κληροδοτήσει στα παιδιά της.

Η Πάουελ Τζομπς, η περιουσία της οποίας σήμερα εκτιμάται στα 35,4 δισ. δολάρια, ξεκαθάρισε τις προθέσεις της σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν από μερικούς μήνες στους New York Times, υπογραμμίζοντας ότι δεν θεωρεί καθόλου δίκαιη την μεταβίβαση πλούτου μέσω κληρονομιάς.

«Κληρονόμησα την περιουσία μου από τον σύζυγό μου, που δεν ενδιαφερόταν για τη συγκέντρωση πλούτου. Το κάνω αυτό για να τιμήσω τη δουλειά του και έχω αφιερώσει τη ζωή μου και όλες μου τις προσπάθειες στην αποτελεσματική κατανομή [της περιουσίας] με στόχο την ενίσχυση ατόμων και κοινοτήτων με βιώσιμο τρόπο», είπε χαρακτηριστικά η γυναίκα, συμπληρώνοντας ότι τα παιδιά της ξέρουν καλά τις θέσεις της πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αν ζήσω αρκετά, [η περιουσία] θα τελειώσει μαζί μου]» υπογράμμισε η Πάουελ Τζομπς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.