ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Β.Ζούλιας: «Έψαχνα καινούριο τρόπο να πεθάνω – Ο Θεός ήθελε να ζήσω» (βίντεο)

Β.Ζούλιας: «Έψαχνα καινούριο τρόπο να πεθάνω – Ο Θεός ήθελε να ζήσω» (βίντεο)

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, Βασίλης Ζούλιας, βρέθηκε καλεσμένος στο «Dot», και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σκοτεινές περιόδους της ζωής του και πως πήρε την απόφαση σε μία μέρα να τα αλλάξει όλα.

«Σταμάτησα να πίνω το 1992. Ο συναισθηματικός πάτος ήταν αυτό που με έκανε να πω σταματάω. Ήμουν 29 και αισθανόμουν 59. Θυμάμαι τη μέρα που είχα πετάξει το μπουκάλι. Είχα περάσει μια περίοδο που είχα κάνει 5-6 απόπειρες αυτοκτονίας, ήθελα να τελειώνει αυτό, Οι εθισμένοι άνθρωποι είναι βαθιά δυστυχισμένοι, δεν αντέχουν τον εαυτό τους, δεν αντέχουν την πραγματικότητά τους, πονάνε συνεχώς και στην ερώτηση γιατί πονάνε δεν υπάρχει απάντηση. Θυμάμαι τη μέρα που ζήτησα βοήθεια, άλλαξαν όλα σε μία στιγμή.

Λίγο πριν μπω σε αυτό το πρόγραμμα έψαχνα έναν τρόπο καινούριο να πεθάνω. Είχα δοκιμάσει όλα τα άλλα. Ούτε το μπαλκόνι δούλεψε, ούτε τίποτα, ο Θεός ήθελε να ζήσω, τελείωσε. Να σας πω κάτι για εκείνη την ημέρα, δεν το έχω πει σε κανέναν.

​Η πρώτη κουβέντα στην μητέρα μου ήταν «το παλτό το μάζεψες»; Είχα ένα πολύ ακριβό παλτό μαζί μου εκείνη την ημέρα. Αφού ζούσα, έπρεπε να έχω το παλτό. Τον χρήστη τότε τον έβαζαν φυλακή, έτσι βρέθηκα εγώ στο κενό. Ο εισαγγελέας είχε έρθει τότε στο νοσοκομείο και μου είχε πει «συγγνώμη παιδί μου γι’ αυτό που σου έκανα».

Βρήκα χαρά από την πρώτη μέρα της καινούριας μου ζωής. Εδώ και 28 χρόνια χαίρομαι», εξομολογήθηκε ο Βασίλης Ζούλιας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.