ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πασίγνωστη εταιρία ρούχων ετοιμάζεται να αγοράσει ομάδα του ιταλικού πρωταθλήματος

Πασίγνωστη εταιρία ρούχων ετοιμάζεται να αγοράσει ομάδα του ιταλικού πρωταθλήματος

Η γνωστή εταιρία ειδών ένδυσης “Stone Island” ετοιμάζεται να προχωρήσει στην εξαγορά των μετοχών της Μόντενα που αγωνίζεται στη Γ’ κατηγορία της Ιταλίας.

Η «Stone Island» ετοιμάζεται να γίνει η πρώτη φίρμα πολυτελών ρούχων που θα γίνει ιδιοκτήτρια ποδοσφαιρικής ομάδας.

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, o μεγαλομέτοχος της εταιρείας, Κάρλο Ριβέτι, είναι κοντά στο να αποκτήσει τη Μόντενα που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Serie C.

Η Μόντενα κατετάγη 4η στον Β’ όμιλο της ιταλικής Γ’ κατηγορίας και θα πάρει μέρος στα πλέι οφ της ανόδου στη Serie B.

Τα κεντρικά της «Stone Island» βρίσκονται στο Ριβαρίνο, ένα προάστιο της Μόντενα, αλλά η εταιρεία δεν είναι ξένη προς το ποδόσφαιρο, καθώς το όνομα της έχει συνδεθεί με ταινίες που ασχολούνται με τον χουλιγκανισμό, όπως το Football Factory και το Green Street Hooligan.

Η φίρμα δημιουργήθηκε το 1982 και έχει 24 καταστήματα. Τον Δεκέμβριο του 2020 εξαγοράστηκε έναντι 1,15 δις ευρώ από τον οίκο μόδας Moncier.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Μόντενα τη σεζόν 2003-04 συμμετείχε για τελευταία φορά στη Serie A, οπότε και υποβιβάστηκε με 30 βαθμούς σε 34 ματς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.