Πρώτη φορά μετά από καιρό: Δείτε πώς είναι ο Γιάννης Πάριος σήμερα (φωτό)

Έχει αποφασίσει τα τελευταία χρόνια να αποστασιοποιηθεί από τα φώτα της δημοσιότητας

Πρώτη φορά μετά από καιρό: Δείτε πώς είναι ο Γιάννης Πάριος σήμερα (φωτό)

Ο Γιάννης Πάριος αναμφίβολα είναι ο τραγουδιστής που έχει υμνήσει τον έρωτα περισσότερο από τον καθένα.

Ο επιτυχημένος τραγουδιστής ετοιμάζεται για την τελευταία συναυλία του καλοκαιριού στο Faliro Summer Theater, στις 9 Οκτωβρίου.

Ο Γιάννης Πάριος όμως, έχει αποφασίσει τα τελευταία χρόνια να αποστασιοποιηθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να μην κάνει πολλές δημόσιες εμφανίσεις.

Μπορεί ο γνωστός τραγουδιστής να έχει αποφασίσει να μην δίνει τόσες συνεντεύξεις αλλά δεν σταματά να δουλεύει ποτέ.

Αυτή τη φορά ο Γιάννης Πάριος κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι και την είδηση έκανε γνωστή η πολιτικός Όλγα Κεφαλογιάννη.

Συγκεκριμένα, η Όλγα Κεφαλογιάννη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία μαζί με τον Γιάννη Πάριο και το σύζυγό της, Μίνωα Μάτσα. Οι τρεις τους βρίσκονται στο στούντιο, ηχογραφώντας το νέο τραγούδι του επιτυχημένου τραγουδιστή, το οποίο έχει γράψει ο Μίνωας Μάτσας.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη έγραψε στη λεζάντα: «Μόλις κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι που έγραψε ο Μίνως σε στίχους Σοφίας Καψούρου και ερμηνεύει ο ανεπανάληπτος Γιάννης Πάριος! Είχα την τύχη να βρεθώ στο στούντιο όταν έκαναν την ηχογράφηση, που για εμένα ήταν μια μοναδική εμπειρία!».

Δείτε τη φωτογραφία:

Ο Γιάννης Πάριος μετρά ήδη 50 χρόνια επιτυχημένης καριέρας ενώ έχει προσφέρει στον κόσμο και κυρίως στους θαυμαστές του αμέτρητα τραγούδια που μιλάνε για τον έρωτα, την αγάπη αλλά και τον χωρισμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο επιτυχημένος τραγουδιστής έχει παντρευτεί δυο φορές και έχει αποκτήσει 4 παιδιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.