Χαοτικές καταστάσεις συμβαίνουν αυτή την στιγμή στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού με χιλιάδες επισκέπτες να είναι κυριολεκτικά εγκλωβισμένοι μπροστά στο μοναδικό (!) ταμείο του Χιονοδρομικού επί ώρες!

Οπώς καταγγέλλουν αναγνώστες του pronews.gr «Μόνο ένα ταμείο έχουν βάλει και λειτουργεί. Χιλιάδες άνθρωποι περιμένουν να κόψουν εισιτήριο, αλλά δεν υπάρχουν ταμεία. Ούτε να φύγουν μπορούν γιατί έχει μποτιλιαριστεί η μοναδική οδός που οδηγεί στο Χιονοδρομικό. Στις ατέλειωτες ουρές, έχουν αρχίσει λιποθυμίες ανθρώπων οι οποίοι δεν αντέχουν άλλο στο κρύο»!

Παιδιά που κλαίνε, ηλικιωμένοι που είχαν την ατυχή ιδέα να πάνε στο Χιονοδρομικό για έναν απλό καφέ, μάνες σε κατάσταση νευρικής κρίσης, όλα αυτά συνθέτουν ένα σκηνικό που κάθε άλλο κολακεύει τους υπευθύνους του Κέντρου.

Η εικόνα που έστειλε αναγνώστης του pronews.gr μιλάει μόνη της:

Υπάρχει κάποιος αρμόδιος να δώσει απαντήσεις για τις κακουχίες που υφίστανται αυτή την στιγμή χιλιάδες άνθρωποι στο Χιονοδρομικό Παρνασσού;

—————————————————————-

Ανανέωση: Απαντώντας στις καταγγελίες το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού ανακοίνωσε τα εξής:

«Σήμερα γι ακόμη μια μέρα υπήρξε μαζική προσέλευση πελατών στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού, πράγμα που τις τελευταίες ημέρες γίνεται σε καθημερινή βάση, λόγω των εορτών των Χριστουγέννων αλλά και του ότι είναι ένα από τα ελάχιστα χιονοδρομικά κέντρα που είναι ανοιχτά για χιονοδρομία στην Ελλάδα

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία την οποία αναρτήσατε, άνθρωποι με ηρεμία περιμένουν στη σειρά τους για να εξυπηρετηθούν από τα 4 ταμεία του εξωτερικού χώρου στα Κελλάρια. Υπήρχαν επίσης ανοιχτά άλλα 2 στον εσωτερικό χώρο και 1 στην περιοχή Φτερόλακκα. Στο σύνολο 7 ταμεία λειτουργούσαν σήμερα στον Παρνασσό.

Φέτος, όσοι επισκέφθηκαν ήδη το βουνό, διαπίστωσαν ότι γίνεται μια πολύ μεγάλη προσπάθεια από όλους εμάς, που αποδίδει κάθε μέρα και περισσότερο.

Οι δρόμοι είναι πάντα καθαροί και όταν ακόμη χρειάζονται αλυσίδες, προσωπικό του ΧΚΠ επεμβαίνει, ενημερώνει και ελέγχει τους οδηγούς για τη χρήση τους, ώστε να μην γίνονται άσκοπα μποτιλιαρίσματα.

Σε καθημερινή βάση γίνεται έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση ώστε ο χιονοδρόμος – πελάτης να γνωρίζει για τις συνθήκες και την λειτουργία του ΧΚΠ.

Οι βελτιώσεις θα είναι ορατές στους πελάτες κάθε μέρα. Ήδη αύριο δίνεται σε λειτουργία και ο αναβατήρας Δίας, αυξάνοντας κατά πολύ το χιονοδρομικό πεδίο και σύντομα ενισχύονται οι θέσεις στα ταμεία, ώστε να απολαύσουν όλοι, το αγαπημένο τους βουνό το ίδιο γρήγορα, όσο πηγαίνουν οι σύγχρονοι αναβατήρες μας στις κορυφές!

Με εκτίμηση

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σωτήρης Γιαννόπουλος
Υπεύθυνος επικοινωνίας ΧΚ Παρνασσού»