ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

The Bachelor: Η απρόσμενη αποχώρηση της Βαλέριας έφερε «σεισμό» στο Twitter

The Bachelor: Η απρόσμενη αποχώρηση της Βαλέριας έφερε «σεισμό» στο Twitter

Το χθεσινό επεισόδιο του Bachelor ολοκληρώθηκε με 19 κορίτσια, με τον Αλέξη Παππά να μην δίνει τριαντάφυλλο στην Βαλέρια και να αποχωρεί.

Οι Twitter fans έχουν ήδη ξεχωρίσει κάποια κορίτσια και κάνουν τις εικασίες τους, όμως τη σημερινή αποχώρηση δεν την περίμενε κανείς.

Η αποχώρηση της Βαλέριας δίχασε το Twitter

H πρώτη τελετή των ρόδων πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (10/9) με κάποιες από τις κοπέλες να έχουν ήδη εξασφαλίσει τη παραμονή τους έχοντας πάρει τριαντάφυλλο σε ατομικό ή ομαδικό ραντεβού.

Η Φένια ήταν η πρώτη κοπέλα που εξασφάλισε την παραμονή της, με την Ιζαμπέλα να την ακολουθεί. Στο τέλος της βραδιάς είχαν μείνει δύο κορίτσια κι ένα μόνο τριαντάφυλλο. Νικόλ και Βαλέρια περίμεναν να ακούσουν το όνομά τους, όμως μία ήταν αυτή που θα ανακουφιζόταν.

Η Βαλέρια αποχώρησε και το Twitter μοιράστηκε στη μέση στο άκουσμα της είδησης.

Μπορεί το #TheBachelor να ήταν δεύτερο στα trends με πάνω από 5χιλιάδες tweets, όμως η Βαλέρια έγινε δικό της hashtag στο Twitter, και στη συνέχεια ανέβηκε και στην τέταρτη θέση των trends.

Η πλειοψηφία σχολίων του Twitter δείχνει πως δεν ενθουσιάστηκαν με την αποχώρησή της και αναρωτήθηκαν γιατί ο Αλέξης Παππάς να προβεί σε μια τέτοια κίνηση. Η Βαλέρια είχε αποκτήσει ένα δικό της μικρό κοινό, το οποίο στεναχωρήθηκε με την αποχώρηση και τη στήριξε ως το τέλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη gallery θα δεις πόσο διχάστηκε το Twitter, ακούγοντας πως αποχωρεί η Βαλέρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.