Big Brother: «Καρφιά» από την παίκτρια που αποχώρησε – Έστησε «πάρτι» το Twitter

Big Brother: «Καρφιά» από την παίκτρια που αποχώρησε – Έστησε «πάρτι» το Twitter

To live του Big Brother ολοκληρώθηκε, με την Σοφία Αλεξανιάν να είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το σπίτι, όπως αποφάσισε το κοινό.

Το ενδιαφέρον της βραδιάς δεν ήταν άλλο από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού. Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα ήταν ο Στηβ Μιλάτος, η Σοφία Αλεξανιάν και η Ευδοκία Τσαγκλή.

Αυτή που τελικά αποχώρησε ήταν η Σοφία η οποία έδειξε απογοητευμένη από την αποχώρησή της και δεν έκρυψε τη στεναχώρια της μετά την εμφάνισή της στο στούντιο του Big Brother.

Οι δηλώσεις μετά την αποχώρηση:

«Πέρασαν δύο εβδομάδες και κατάλαβα πως δεν έπρεπε να έχω πλησιάσει συγκεκριμένους ανθρώπους. Δεν έπρεπε να πλησιάσω ίσως τη Μαίρη γιατί στοχοποιήθηκα από μια ομάδα ανθρώπων, ίσως δεν πρέπει να λέμε όσα βλέπουμε, ίσως έπρεπε να βλέπω και να μην μιλάω», εξήγησε η Σοφία.

Η Σοφία έδειχνε να ξαφνιάζεται όταν είδε πως οι άνθρωποι που την ψήφισαν δεν ήταν εκείνοι που περίμενε.

Πάντως, το Twitter έδειξε να μη ξαφνιάζεται από την αποχώρηση της Σοφίας και τα σχόλια στο Twitter ήταν πολλά (θα τα δεις στην gallery παρακάτω!)

Με περισσότερα από 11,5 χιλιάδες τιτιβίσματα στο Twitter, το BigBrothergr ήταν δεύτερο στα trends.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.