The Bachelor: Η κοπέλα που δεν πήρε το κόκκινο τριαντάφυλλο και τα επικά σχόλια στο Twitter (φώτο)

The Bachelor: Η κοπέλα που δεν πήρε το κόκκινο τριαντάφυλλο και τα επικά σχόλια στο Twitter (φώτο)

Ακόμη μία εβδομάδα ολοκληρώθηκε για τον Αλέξη Παππά και τα κορίτσια του στο Bachelor με μία αποχώρηση.

Στο τελευταίο επεισόδιο, οι κοπέλες έδωσαν την δική τους μάχη στην πισίνα για τα μάτια του Αλέξη Παππά κι όλες έβαλαν τα δυνατά τους για να τραβήξουν την προσοχή του. Ωστόσο η στάση της Φαίης φαίνεται ότι εκνεύρισε τις υπόλοιπες παίκτριες και τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν.

Στο κοκτέιλ πάρτι μία πρόποση προκάλεσε αντιδράσεις. Η εκρηκτική ατμόσφαιρα επηρέασε τη Φαίη και την Άννα και οδήγησε σε μία θερμή αντιπαράθεση, ενώ ο Αλέξης έδειξε τη δυσαρέσκειά του για την τροπή που πήραν τα πράγματα και άφησε μόνες τις δύο κοπέλες στο peak της έντασης που είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους.

Στην Τελετή των Ρόδων η απόφαση του Αλέξη Παππά ήταν ξεκάθαρη, αφού υπάρχει μια παίκτρια με την οποία δεν έχει έρθει καθόλου κοντά και δεν πρόκειται να νιώσει κάτι ερωτικό. Η παίκτρια που αποχώρησε είναι η Ειρήνη.

Πάρτι στο Twitter – Στο επίκεντρο η Ισαβέλλα

Όπως κάθε φορά έτσι και χθες το hashtag #TheBachelorGR συγκέντρωσε αμέτρητα tweets (περισσότερα από 4.500 tweets) από τηλεθεατές που παρακολουθούσαν το επεισόδιο.

Τα σχόλια ήταν απολαυστικά και εστίασαν κυρίως στο παιχνίδι εντός της πισίνας. Όσον αφορά την αποχώρηση της Ειρήνης, οι χρήστες του Twitter δεν έδειξαν να ενοχλούνται ιδιαίτερα ούτε όμως να πανηγυρίζουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.