ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Εκτός «αέρα» εκπομπή του Ν.Μουτσινά – Τα προβλήματα λόγω κακοκαιρίας

Εκτός «αέρα» εκπομπή του Ν.Μουτσινά – Τα προβλήματα λόγω κακοκαιρίας

Η κακοκαιρία έχει χτυπήσει όλη την Αττική από το πρωί και εκτός από τα σοβαρά προβλήματα σε δρόμους και σπίτια, έχει πλήξει και την ελληνική τηλεόραση.

Όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από το Instagram η εκπομπή Καλό Μεσημεράκι δεν θα προβληθεί εξαιτίας των καιρικών φαινομένων.

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ βρίσκεται σπίτι του με τις πιτζάμες, ανακοινώνοντας μέσα από τα Instagram Stories του: «Λόγω τεχνικών προβλημάτων η εκπομπή σήμερα δεν θα βγει ζωντανά. Θα παίξει υπερ-εκπομπάρα επανάληψη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια, το «Καλό Μεσημεράκι» έβγαλε ανακοίνωση και στο Instagram της εκπομπής. «Εξαιτίας των ακραίων καιρικών συνθηκών, η σημερινή εκπομπή αναβάλλεται αλλά θα παίξει επανάληψη εκπομπάρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.