ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Α.Γιούσεφ: Ζητάει 1.000€ για να φάει κάποιος μαζί της – Το τραπέζι ποιος το πληρώνει;

Α.Γιούσεφ: Ζητάει 1.000€ για να φάει κάποιος μαζί της – Το τραπέζι ποιος το πληρώνει;

Άλλη μια συνέντευξη έδωσε η Αναστασία Γιούσεφ, η γνωστή χορεύτρια – ambassador (δηλαδή πρεσβευτής όπως αναφέρει και η ίδια στο προφίλ της στο Instagram). Είναι αλήθεια πως τελευταία έχει πυκνώσει τις εμφανίσεις της στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Mετά τα 10.000€ που δήλωσε πως βγάζει σε ένα καλό μήνα από το Instagram, αυτή τη φορά φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Μπέτυ Μαγγίρα, αφού είδε πως με τις τελευταίες της δηλώσεις σχετικά με το πόσα βγάζει σε ένα μήνα από το Instagram είχε απήχηση.

Αφού είπε για άλλη μια φορά το story για την παρουσία της στη «Φάρμα», (αυτή τη φορά δεν το ξέκοψε, οπότε μάλλον θα ανέβηκαν και οι προτεινόμενες απολαβές), πέρασε και στο «ψητό».

Πόσα χρήματα έχει ζητήσει για μια φωτογραφία. 1.000€ «ζεστά» κολλαριστά!

Μάλιστα ενημέρωσε και τους απανταχού ενδιαφερόμενους πως ετοιμάζει «δυνατό» giveaway με το βασικό δώρο… ένα δείπνο μαζί της!

Και εδώ η ταρίφα είναι στα 1.000€!

Το τραπέζι ποιος θα το πληρώσει; Για να μην αναφέρουμε σε άλλα «έπιπλα» του σπιτιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.