Ν.Μουτσινάς για Φ.Γεννηματά: Συλλυπητήρια… αλλά η εκπομπή διέπεται από ναρκωτικές ουσίες!

Ν.Μουτσινάς για Φ.Γεννηματά: Συλλυπητήρια… αλλά η εκπομπή διέπεται από ναρκωτικές ουσίες!

Μια ακατανόητη έναρξη εκπομπής έκανε το αγαπημένο παιδί του ΣΚΑΙ, Νίκος Μουτσινάς.

Την ημέρα που οι εκπομπές σταματούσαν τη ροή τους για να μεταδώσουν τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά, εκείνος το έπαιξε «τρελίτσα» λέγοντας ασύνδετα πράγματα με το γεγονός.

«Είναι αυτές οι στιγμές που ιδανικά θα ήθελα να είμαι σπίτι μου. Δεν μπορούσε να συμβεί αυτό, το καταλαβαίνετε. Σήμερα έφυγε από τη ζωή η Φώφη Γεννηματά, να δώσουμε τα συλλυπητήρια στην οικογένειά της… Ένα πολύ άσχημο γεγονός, πολύ ξαφνικό γεγονός», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Για να συνεχίσει: «Όπως καταλαβαίνετε, η εκπομπή είναι πολύ συγκεκριμένη, διέπεται από… ναρκωτικές ουσίες, θα έλεγε κάποιος, έτσι είμαστε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Θα συνεχίσουμε στη δική μας την τρέλα».

Κατανοητό, δε θα σταματήσει η ροή της εκπομπής αλλά τα περί ναρκωτικών ουσιών, άτοπα, καθώς θα μπορούσε να περάσει απευθείας σε διαφημίσεις χωρίς σχόλιο.

Φαίνεται αν δεν είναι γραμμένο κάτι να το πει, δύσκολα εκφράζεται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.