GNTM Spoiler: Αυτό το μοντέλο αναμένεται να αποχαιρετήσει το διαγωνισμό

GNTM Spoiler: Αυτό το μοντέλο αναμένεται να αποχαιρετήσει το διαγωνισμό

Ακόμη μία αποχώρηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο σημερινό επεισόδιο του GNTM, καθώς ένα μοντέλο δε θα καταφέρει να βγάλει ένα άρτιο αποτέλεσμα που θα το κρατήσει μέσα στον διαγωνισμό.

Ποιο μοντέλο θα αποχωρήσει; Θα αποδυναμωθεί εκ νέου το στρατόπεδο των γυναικών ή ένας ακόμη άντρας θα φύγει;

Τα μοντέλα σήμερα θα πρέπει να επιστρέψουν στα παιδικά τους χρόνια, ενώ θα αναλάβουν να φέρουν εις πέρας τη νέα καμπάνια ενός από τα μεγαλύτερα athletic brands παγκοσμίως. Ο λόγος φυσικά για την adidas. Οι απαιτήσεις είναι υψηλές, ενώ οι εκπλήξεις για τα Top Models δεν σταματούν εδώ.

Το φωτογραφικό σετ είναι ένας μύλος, σαν αυτούς που βρίσκονται στις παιδικές χαρές. Ο μύλος δεν σταματάει και τα μοντέλα θα πρέπει να ποζάρουν πάνω σε αυτόν καθώς γυρίζει. Στη σημερινή δοκιμασία, μάλιστα, καλεσμένος θα είναι ο περσινός νικητής του GNTM, ο Ηρακλής Τσουζίνοφ.

Τα παιδικά όνειρα κάποτε, όμως, τελειώνουν και τα δύσκολα αρχίζουν. Στο πλατό ένα μοντέλο θα αποχωρήσει από το διαγωνισμό. Στην προηγούμενη δοκιμασία αποχώρησε ο Θοδωρής κι έτσι το χάσμα ανάμεσα στα κορίτσια και τα αγόρια μειώθηκε. Τίποτα, όμως, δεν έχει κριθεί ακόμη!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, το μοντέλο που αποχωρεί σήμερα έρχεται από το στρατόπεδο των κοριτσιών. Έτσι, ένα ακόμη κορίτσι θα αποχωρήσει δίνοντας μεγαλύτερο έδαφος στα αγόρια. Βάσει των τελευταίων εξελίξεων, για δύο χτυπάει η καμπάνα. Πιο συγκεκριμένα για την Άννα ή τη Μαρία, με την πρώτη να έχει περισσότερες πιθανότητες να φύγει από τον διαγωνισμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.