ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Z.Ρούμπος: «Έχω ασκήσει λεκτική και ψυχολογική βία – Δεν ήθελα να είμαι αυτός»

Z.Ρούμπος: «Έχω ασκήσει λεκτική και ψυχολογική βία – Δεν ήθελα να είμαι αυτός»

Ο Ζήσης Ρούμπος εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και δεν δίστασε να πει ότι υπήρξε βίαιος.

Παράλληλα, εξήγησε πώς κατάφερε να εξαφανίσει αυτό το «τέρας» που υπήρχε μέσα του.

«Όταν έγραψα αυτό το κείμενο, δεν περίμενα σε καμία περίπτωση να γίνει όλο αυτό που έγινε. Ήταν ένα πράγμα που με έπνιγε. Υπήρξα αυτός ο άνθρωπος που περιγράφω στο κείμενο, αλλά και ο άνθρωπος που τον ενοχλούσε η λέξη “γυναικοκτονία”. Έχω μάθει, όταν με ενοχλεί κάτι, να ψάχνω γιατί με ενοχλεί. Το συζητούσα με τους φίλους μου και είπα: “Γιατί σε ενοχλεί; Τι είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί αν χρησιμοποιείς αυτόν τον όρο;”. Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να πάρουν λίγη παραπάνω δύναμη οι γυναίκες και αυτό με ενοχλούσε. Εκεί σοκαρίστηκα, δεν ήθελα να είμαι αυτός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το έψαξα και όταν ψάχνεις πράγματα για τον εαυτό σου, δυστυχώς πρέπει να φας σκα@@. Είσαι μέρος του προβλήματος. Γι’ αυτό έγραψα αυτό το κείμενο. Παρερμηνεύτηκε σαν πρόσκληση για κουβέντα. Δεν ήταν πρόσκληση για διάλογο. Ήταν μία βιωματική κατάθεση ψυχής. Έζησα κι άλλα που δεν γράφονται και δεν λέγονται», υποστήριξε ο ηθοποιός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.