ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Squid Game: Όλη η ιστορία του «κακού» της σειράς – Ο βασιλιάς των πωλήσεων TV που πήγε στο Voice

Squid Game: Όλη η ιστορία του «κακού» της σειράς – Ο βασιλιάς των πωλήσεων TV που πήγε στο Voice

Το Squid Game έχει καταφέρει να τραβήξει επάνω του όλα τα βλέμματα με τους πρωταγωνιστές να αποκτούν τεράστια αναγνώριση σε όλο τον πλανήτη.

Ένας εξ αυτών είναι και ο ηθοποιός Χο Σουνγ-τε υποδύεται τον κακό Τζανγκ Ντοκ-σου.

Υποδύεται τον Τζανγκ Ντοκ-σου, ο οποίος συμμετέχει σε ένα παιχνίδι με την ελπίδα να κερδίσει χρήματα για να τα επιστρέψει στους Φιλιππινέζους μαφιόζους που τα χρωστάει. Γίνεται σκληρός, δεν διστάζει να σκοτώσει ή να προδώσει.

Ο «βασιλιάς των πωλήσεων τηλεοράσεων»

Ο Χο Σουνγκ-τε γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1977 και σήμερα είναι 43 ετών. Σπούδασε ρωσική φιλολογία και πολιτισμό στο Εθνικό Πανεπιστήμιο της Μπουσάν και στη συνέχεια εργάστηκε στην LG Electronics. Γνωρίζοντας άπταιστα ρωσικά, έγινε υπεύθυνος πωλήσεων στην εταιρεία κατακλύζοντας τη ρωσική αγορά με τηλεοράσεις.

Στην εκπομπή «Ευτυχισμένοι Μαζί», ο Χο Σουνγκ-τε υποστήριξε ότι τοποθέτησε σε όλα τα ξενοδοχεία της Μόσχας τηλεοράσεις LG και γι’ αυτό απέκτησε τη φήμη του καλού πωλητή με το παρατσούκλι «ο βασιλιάς των πωλήσεων».

Αργότερα ο Χο Σουνγκ-τε εργάστηκε σε μια από τις μεγαλύτερες ναυπηγικές εταιρείες της Ν. Κορέας, την Daewoo Shipbuilding & Marine Co, όπου απασχολήθηκε στο τμήμα οργάνωσης και συντονισμού. Το εισόδημά του έφτανε τα 70.000.000 γουόν (σχεδόν 60.000 δολάρια) τον χρόνο και η καριέρα του εξελισσόταν με γρήγορους ρυθμούς, αλλά ο Κορεάτης την εγκατέλειψε για την υποκριτική.

Υποψήφιος στο «The Voice»

Το 2011 κατέκτησε την πέμπτη θέση στον διαγωνισμό ταλέντων «The Voice». Σύμφωνα με τα λεγόμενα του καλλιτέχνη, έστειλε την αίτηση συμμετοχής του στην εκπομπή ένα βράδυ που ήταν μεθυσμένος. Όπως υποστήριξε ο ίδιος, είδε στην τηλεόραση την διαφήμιση του «The Voice» και αποφάσισε να στείλει την αίτηση.

Υπήρξαν περίπου 800 συμμετέχοντες στον προκριματικό διαγωνισμό της εκπομπής και ο Χο Σουνγκ-τε κατάφερε να είναι ένας από τους προκρινόμενους. Στο τέλος του πρώτου γυρίσματος της εκπομπής, στις 4:00 τα ξημερώματα, υπέβαλε την παραίτησή του στη ναυπηγική εταιρεία, απόφαση που υποστήριξε και η σύζυγός του.

Από τους δεύτερους ρόλους στην παγκόσμια αναγνώριση

Ο πρώτος του ρόλος ήταν το 2012 στην ταινία «Masquerade» και τα τελευταία 10 χρόνια εμφανίστηκε σε περισσότερες από 60 ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους. Σε πολλές από αυτές ήταν δευτεραγωνιστής και συχνά παρίστανε τον κακοποιό.

Έγινε διάσημος στην Κορέα με το θρίλερ «Age of Shadows» και το 2017 κέρδισε το βραβείο υποκριτικής για τον ρόλο του στην ταινία «Outlaw» στα Korea Cultural Entertainment Awards.

Η μεγαλύτερη επιτυχία του Χο Σουνγκ-τε ήταν ο ρόλος που έπαιξε στη σειρά «The Squid Game». Η μεγάλη τηλεθέαση της σειράς αύξησε τον αριθμό των θαυμαστών του και οι ακόλουθοί του στο Ιnstagram άγγιξαν το ένα εκατομμύριο. Ο Χο Σουνγκ-τε ευχαρίστησε τους θαυμαστές τους που τον έκαναν «εκατομμυριούχο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το κοινό είχε η ερωτική σκηνή στην τουαλέτα με τη συμπρωταγωνίστριά του, που την αποκαλούσαν ως την «πιο μισητή» στην Κορέα. Σε παλιότερη συνέντευξή του ο Χο Σουνγκ-τε υποστήριζε ότι δεν θα συμμετείχε σε ταινίες με ερωτικές σκηνές ούτε για ένα εκατομμύριο γουόν, όπως είχε υποσχεθεί και στη γυναίκα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.