ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Εύη Δρούτσα για Λιγνάδη: «Εγώ άκουσα ότι πλήρωνε τα παιδιά – Γιατί πας μετά από χρόνια και λες ξέρεις αυτός με βίασε;»

Εύη Δρούτσα για Λιγνάδη: «Εγώ άκουσα ότι πλήρωνε τα παιδιά – Γιατί πας μετά από χρόνια και λες ξέρεις αυτός με βίασε;»

Η στιχουργός Εύης Δρούτσα μίλησε σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, που είναι προφυλακισμένος με τρεις ποινικές διώξεις σε βάρος του για βιασμούς ανηλίκων.

«Όταν πας με κάποιο παιδί, και το πληρώνεις και δέχεται να πάρει τα λεφτά το παιδί γιατί πήγε με κάποιον, γιατί πας μετά από χρόνια και λες ξέρεις αυτός με βίασε; Γιατί πήγες και πληρώθηκες;», δήλωσε η Ε. Δρούτσα.

«Ή ότι αυτό που λένε ότι στη γειτονιά του καθόταν στο παγκάκι και ήταν αγόρια δίπλα του. Και τι με νοιάζει εμένα ποιος είναι; Μπορεί να είναι δέκα γυναίκες! Τι θα πει αυτό; Αυτά τα θεωρώ τόσο γελοία, τόσο αναχρονιστικά» είπε η Ε. Δρούτσα και συμπλήρωσε: «Δεν ξέρω τον Λιγνάδη από πού ξεκίνησε… Το θεωρώ πολύ πιο μικρό από τους Φιλιππίδη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τον ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη, διευκρίνισε: «Τον ήξερα πολύ καλά. Τώρα δεν θέλω να τον ξέρω. Ήξερα ότι είναι σκληρός στη ζωή του. Ήταν εγωπαθής, ο άρχοντας των δαχτυλιδιών. Στην προσωπική του ζωή ήξερα ότι είχε εξωσυζυγικές σχέσεις, παρόλα που έχει μια υπέροχη σύζυγο. Δεν έπεσα από τα σύννεφα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.