ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεϊκός Ραπτόπουλος: «Εγώ μεγάλωσα με Αλέφαντο – Έδειρα Χατζηνάκο και Ασλαμά ο Μύρτσος θέλει βρωμόξυλο»

Θεϊκός Ραπτόπουλος: «Εγώ μεγάλωσα με Αλέφαντο – Έδειρα Χατζηνάκο και Ασλαμά ο Μύρτσος θέλει βρωμόξυλο»

Μετά από απαίτηση της κόρης του ισχυρίζεται πως έδειρε τους Χατζηνάκο και Ασλαμά ο Κώστας Ραπτόπουλος, σημειώνοντας πως επόμενος είναι ο Γιώργος Μύρτσος.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός της Θεσσαλονίκης συνελήφθη το πρωί της Τρίτης (23/11) έξω από τον σταθμό «Metropolis», στον οποίον εργάζεται, μετά από μήνυση πρώην συναδέλφου του για εξύβριση, απειλή, φθορά ξένης περιουσίας και σωματική βλάβη.

Σε δηλώσεις του σε διαδικτυακή εκπομπή λίγες ώρες μετά, ο Κώστας Ραπτόπουλος μίλησε ανοιχτά για την περιπέτειά του, σημειώνοντας πως… επισκέφτηκε ήδη τους Χατζηνάκο και Ασλαμά, ενώ ψάχνει και τον Γιώργο Μύρτσο για να λύσουν τις διαφορές τους!

«Έλεγαν για την οικογένειά μου διάφορα πράγματα, για τη μαμά του παιδιού μου. Λέω Μύρτσο, Χατζηνάκο και Ασλαμά θα σας δείρω έναν – έναν, θα σας κάνω τουλούμι στο ξύλο. Ξεκίνησα από τον Χατζηνάκο, πέρασα στον Ασλαμά και τώρα την Πέμπτη έχω μια συνάντηση με τον Μύρτσο γιατί πολύ άντρας το παίζει και αυτός.

Να δω πώς θα φεύγουν τα χέρια του Μύρτσου και πώς τα δικά μου. Θα μου κάνουν μία δήλωση του Νόμου 105 ότι δεν θα μού κάνουν μήνυση και μετά θα τον πλακώσω γιατί αυτοί είναι και θρασύδειλοι.

Τους πλάκωνα και φώναζαν “Βοήθεια, βοήθεια”. Τι βοήθεια ρε; Δεν ήξερες ότι μεγάλωσα με Αλέφαντο και ο πατέρας μου σκότωνε κόσμο ως σέντερ μπακ;», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, αφού αναφέρθηκε στη σύλληψή του, υποστήριξε ότι «αυτοί θέλουν μόνο βρωμόξυλο γιατί φοβούνται μόνο το ξύλο. Ειδικά ο Μύρτσος, αυτός ο κατάπτυστος, ο αληταράς».

«Είκοσι χρόνια με δέρνει ο Μύρτσος. Έλα να με δείρεις τού λέω αν έχεις άντερα, δεν έρχεται. Από μακριά φωνάζει, κάνει», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.