Big Brother: Έτοιμες να κινηθούν νομικά οι οικογένειες των παικτών για το «ροζ» βίντεο

Big Brother: Έτοιμες να κινηθούν νομικά οι οικογένειες των παικτών για το «ροζ» βίντεο

Έπειτα από γνωστοποίηση ότι το βίντεο με τις ιδιαίτερες στιγμές παικτών κυκλοφόρησε από ανθρώπους της παραγωγής, ο τηλεοπτικός σταθμός έχει εντοπίσει τον άνθρωπο που έκανε τη διαρροή, ωστόσο η ιστορία δεν σταματάει εκεί, καθώς οι γονείς τον παικτών αναμένεται να κινηθούν νομικά εναντίον της παραγωγής.

Τα βίντεο αυτά τραβήχτηκαν από το control room και συγκεκριμένα από τα κινητά των ανθρώπων της παραγωγής, ενώ στη συνέχεια το υλικό διέρρευσε στο διαδίκτυο, εκθέτοντας τις προσωπικές στιγμές των παικτών.

Οι άνθρωποι του σταθμού έκαναν τα πάντα προκειμένου να βρουν ποιος κρύβεται πίσω από αυτή τη διαρροή και τα κατάφεραν.

Κινούνται νομικά οι γονείς των παικτών

Το ζήτημα έχει ήδη πάρει τη νομική οδό, ενώ την ίδια στιγμή οι χρήστες του Twitter έχουν ξεσπάσει για αυτή την δημοσιοποίηση των προσωπικών στιγμών, ενώ έχουν πάρει ξεκάθαρα το μέρος των εμπλεκόμενων παικτών.

Το κανάλι ωστόσο από τη μεριά του, θέλει να λυθεί το θέμα εξωδικαστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.