ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Survivor: Αυτοί είναι οι διάσημοι που είπαν το «όχι» στον Ατζούν Ιλιτζαλί

Survivor: Αυτοί είναι οι διάσημοι που είπαν το «όχι» στον Ατζούν Ιλιτζαλί

Οι προετοιμασίες της παραγωγής για το νέο Survivor, το οποίο θα δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μετά τα Χριστούγεννα, έχουν ξεκινήσει. Ωστόσο πολλοί είναι οι διάσημοι που έχουν απορρίψει την πρόταση να παρεβρεθούν στον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν το πρωί της Πέμπτης (25/11) σε τηλεοπτική εκπομπή από τον Αλέξη Μίχα, «όχι» στον Ατζούν Ιλιτζαλί έχουν πει οι:Κατερίνα Λιόλιου, Κώστας Μαρτάκης, Βίκυ Κάβουρα, Ηλίας Βρεττός, και Γρηγόρης Μπιθικώτσης. Οι καλλιτέχνες έχουν επιστρέψει στις πίστες και τις σκηνές και αυτός είναι ο βασικός λόγος που αρνούνται να λάβουν μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Χρήστος Χολίδης αρχικά αρνήθηκε όμως δέχτηκε αντιπρόταση πολύ δελεαστική, όχι μόνο χρηματική αλλά και το δικαίωμα να μπει στην τελευταία φουρνιά των παικτών και όχι από τους πρώτους. Επίσης, την πρόταση δέχτηκε και η Χρύσπα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται, ότι ο Ατζούν Ιλιτζαλί βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Αθήνα προκειμένου να διευθετήσει κάποια προβλήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.