GNTM: Πήρε «φωτιά» το Twitter με τη σχέση του Κωνσταντίνου με τον Φίλιππο!

GNTM: Πήρε «φωτιά» το Twitter με τη σχέση του Κωνσταντίνου με τον Φίλιππο!

Το επεισόδιο της Τρίτης του GNTM 4 τα μοντέλα, έπρεπε να φέρουν εις πέρας συναίσθημα νοσταλγίας και προσμονής, μεταφέροντας στις οθόνες ένα μήνυμα αγάπης. Όμως, η παραγωγή είχε φροντίσει την ώρα της φωτογράφισης να παραβρίσκονται συγγενικά και φιλικά πρόσωπα.

Συγκινημένος και φορτισμένος ψυχολογικά ήταν ο Κωνσταντίνος, καθώς στο σετ εμφανίστηκε ο πολύ καλός του φίλος, Φίλιππος.

Πρόκειται για άλλο ένα μοντέλο που στον περσινό κύκλο, αν κι εντυπωσίασε με την audition του, δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι και έμεινε εκτός, πραγματικά ένα βήμα πριν. Οι δύο φίλοι βρέθηκαν ξανά μετά από μήνες και λύγισαν μπροστά στις κάμερες.

O Φίλιππος Βογδάνης και ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης έχουν μάλιστα δουλέψει μαζί σε διάφορες φωτογραφίσεις στο παρελθόν εκτός GNTM 4.

Ξαναβρέθηκαν λοιπόν εντός GNTM4 και το twitter δεν έμεινε ασυγκίνητο από τη φιλία τους. Πλήθος χρηστών έκαναν τα σχόλια τους, που ήταν άκρως κολακευτικά.

https://twitter.com/greek_you/status/1463238536388386824?s=20

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/DirlaDarla/status/1463238790558978060?s=20

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.