Καλά πήγε κι αυτό: Η εκπομπή της Κ.Ταραμπάνκο… θα προβάλλεται στις τρεις τα ξημερώματα!

Τελειώνει άδοξα!

Καλά πήγε κι αυτό: Η εκπομπή της Κ.Ταραμπάνκο… θα προβάλλεται στις τρεις τα ξημερώματα!

Άδοξο… τέλος φαίνεται πως έχει η εκπομπή «Glam Wars» στο Open καθώς θα μετακομίσει γύρω στις… τρεις μετά τα μεσάνυχτα, μέχρι να ολοκληρωθεί ο κύκλος των γυρισμάτων!

Παρ’ όλα αυτά η καλλονή έχει το know how να επουλώνει τις πληγές της και να μαζεύει τις δυνάμεις της για το επόμενο τηλεοπτικό της πρότζεκτ! Αυτό έχει δείξει και στο παρελθόν, όταν μέσα από αντίξοες συνθήκες έμεινε αλώβητη! Η θυελλώδης παρουσία της στην TV, όπως και οι θυελλώδεις έρωτές της είναι δίχως άλλο αναπόσπαστο κομμάτι της ισχυρής προσωπικότητάς της!

Γεννημένη στην Ουκρανία πριν από 25 χρόνια, η εκρηκτική καλλονή ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία έξι ετών και άρχισε αμέσως το σχολείο. Είχε προηγηθεί, δύο χρόνια νωρίτερα, η άφιξη της μητέρας της, ενώ μαζί με την Κάτια έφτασαν στην Ελλάδα ο πατέρας της και ο αδελφός της. «Αισθάνομαι την Ελλάδα πατρίδα μου. Τα ελληνικά είναι η μητρική μου γλώσσα, έχω και ελληνικό αίμα. Η μαμά μου κατάγεται από Έλληνες της Ουκρανίας» έχει δηλώσει η ίδια σε συνέντευξή της.

Bοηθούσε οικονομικά

Στα 15 της άρχισε να ασχολείται με το μόντελινγκ, μια ενασχόληση που αποδείχτηκε αρκετά προσοδοφόρα για εκείνη, αφού και το χαρτζιλίκι της έβγαζε, και βοηθούσε οικονομικά την οικογένειά της. Ωστόσο, το πρώτο της βήμα προς τη διασημότητα δεν ήταν ο δεύτερος κύκλος του «Greece’s Next Top Model», αλλά το σίριαλ του ΑΝΤ1 «Η επιστροφή», όπου συμμετείχε με έναν μικρό ρόλο. Το «GNTM 2» ακολούθησε λίγο αργότερα με την προτροπή του φωτογράφου Δημήτρη Σκουλού, ο οποίος τη γνώρισε τυχαία και της πρότεινε να περάσει από οντισιόν. Η Κάτια τον άκουσε και έφτασε μέχρι τον τελικό του reality, όπου τελικά μοιράστηκε το έπαθλο της νικήτριας με την Αννα Μαρία Ηλιάδου. Παρά τη διάκρισή της στο μόντελινγκ, όμως, δεν άργησε να βάλει πλώρη και για άλλες… πολιτείες, τηλεοπτικές.

Το φθινόπωρο του 2020 η Κάτια Ταραμπάνκο έγινε το νέο μέλος των «Θαλασσόλυκων» του Σκάι, ακολουθώντας τον Γιάννη Αποστολάκη και τον Γιάννη Δρυμωνάκο στα ταξίδια τους με το ιστιοπλοϊκό. Λίγους μήνες αργότερα, ωστόσο, το μοντέλο φόρεσε τη μάσκα του και μπήκε στο αεροπλάνο μαζί με τον Γιώργο Κοψιδά, τον Τριαντάφυλλο και τους άλλους παίκτες του «Survivor 4». Οι πρώτες εβδομάδες της στον εξωτικό Αγιο Δομίνικο κύλησαν δυναμικά, με απανωτές νίκες σε αγωνίσματα και τους fans του reality να τη χρίζουν πιθανή νικήτρια. Στην πορεία όμως το… σκηνικό άλλαξε, με την Κάτια να εμφανίζει προβλήματα υγείας και να αποχωρεί τελικά οικειοθελώς από το παιχνίδι. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα αποκάλυψε ότι πάσχει από ψωρίαση και η πίεση που αισθάνθηκε στην Καραϊβική λίγο έλειψε να της χειροτερέψει το εν λόγω αυτοάνοσο νόσημα.

Το 2021, παρά τις δυσκολίες σε όλους τους χώρους εξαιτίας της πανδημίας, αποδείχτηκε πολύ δημιουργική χρονιά για την Κάτια Ταραμπάνκο. Πέρα από την ενεργή ενασχόλησή της με το μόντελιγκ, δέχτηκε πρόταση να παίξει στην ταινία «The Black Bachelor», που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες σε λίγες μέρες, ενώ εδώ και λίγο καιρό κερδίζει τις εντυπώσεις στην παρουσίαση του καθημερινού show μόδας και στιλ του Open «Glam Wars», όπου συνεργάζεται με τους experts Ελενα Βαζούρα, Παντελή Τουτουνζή και Tom Zois.

Όσο για την προσωπική της ζωή, η Κάτια έχει απασχολήσει αρκετά τα media και σ’ αυτό το… πεδίο. Ποιος ξεχνάει την απίστευτη σκηνή στον τελικό του «GNTM 2», όταν ο τότε σύντροφός της Γιάννης Χαλβατζής τής έκανε πρόταση γάμου μπροστά στις κάμερες;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκείνη όμως αρνήθηκε και οι δυο τους χώρισαν με το που τέλειωσε το reality. Λίγο καιρό μετά μπήκε στη ζωή της ο συγγραφέας Γιώργος Λάγιος. Μάλιστα, οι δυο τους εμφανίστηκαν μαζί ως ζευγάρι στην εκπομπή «The 2night show» τον Μάρτιο του 2020. Τρεις μήνες αργότερα έγινε γνωστός ο χωρισμός τους, με την Κάτια να φεύγει για λίγο καιρό στο Λονδίνο για επαγγελματικούς λόγους. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα από το «Survivor», πληροφορηθήκαμε την επόμενη σχέση της με τον επιχειρηματία Κωνσταντίνο Χωρινό, με τον οποίο συμβίωσαν κιόλας για ένα διάστημα. Δυστυχώς, ούτε αυτή η σχέση έμελλε να μακροημερεύσει, με τον καθένα τους να τραβάει τελικά τον δικό του δρόμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.