ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

James Καφετζής: «Όταν έμαθα ποιος χτύπησε την Άννα Μαρία Βέλλη είπα: “αποκλείεται αυτός είναι πολύ καλό παιδί”»

«Στο Survivor ο Αλέξης Παππάς έλεγε σεξιστικά πράγματα για την Άννα Μαρία»

James Καφετζής: «Όταν έμαθα ποιος χτύπησε την Άννα Μαρία Βέλλη είπα: “αποκλείεται αυτός είναι πολύ καλό παιδί”»

Ο James Καφετζής, μίλησε χθες σε τηλεοπτική εκπομπή για την κακοποίηση της Άννας Μαρίας Βέλλη από πρώην σύντροφό της.

Όπως παραδέχτηκε, γνώριζε τα άσχημα αυτά βιώματα της όμορφης youtuber, καθώς όταν ήταν συμπαίκτες στο «Survivor», του είχε εκμυστηρευτεί τα πάντα.

«Είχε γίνει πριν κάποια χρόνια και μου είχε μιλήσει στο Survivor, όταν είχαμε έρθει πολύ κοντά. Μου έκανε εντύπωση το ποιος ήταν ο άνθρωπος που το έκανε αυτό, γιατί είναι και του χώρου, και είπα: “Αποκλείεται, είναι τόσο καλό παιδί”. Αυτό, όμως, είναι το πρόβλημα, ότι πίσω από κλειστές πόρτες δεν ξέρει κανείς τι γίνεται και από ποιον να το περιμένεις» τόνισε αρχικά.

«Το άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι πως, ενώ η Άννα Μαρία Βέλλη είναι πολύ δυναμική, δεν είχε βγει να μιλήσει για αυτό. Της είχα πει να βγει να το πει και μου είχε πει ότι το σκέφτεται. Φοβόταν ότι θα κατακρίνουν εκείνη. Νομίζω του είχε κάνει και ασφαλιστικά μέτρα. Είχε φάει ξύλο, αίματα, το κεφάλι στο πλακάκι. Μπράβο που βγήκε και το είπε. Ήταν μαζί περίπου έναν χρόνο. Ήταν η δεύτερη φορά που της συνέβη. Η πρώτη ήταν πιο light» σημείωσε ο πρώην παίκτης του διάσημου ριάλιτι επιβίωσης.

Έπειτα, αναφέρθηκε στα σεξιστικά υπονοούμενα που είχε κάνει μέσα στο «Survivor» ο Αλέξης Παππάς. «Στο παιχνίδι ο Αλέξης Παππάς έλεγε σεξιστικά πράγματα για την Άννα Μαρία. Εκείνη έλεγε ότι ο Αλέξης είναι μισογύνης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η Άννα Μαρία οτιδήποτε θέλει, εγώ είμαι εδώ» δήλωσε, τέλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.